Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rém egyszerü- nincs kissebb hadseregnyi embere ezen cégeknek a fejlesztésre, a fejlesztési idö hosszabb, alaposabban belemásznak a modell összeszerelési problémáiba, ergo mikor nekiállnak nem tudják a másfél ével késöbbi csúcs hardvert elöszedni. Aztán amikor a Samutól venne valaki panelt, s azt mondja kéne nekem évi ezer darab, akkor vajon fog kapni a csúcs termékböl?
-
törölt tag
"A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz."
Már miért hirtelen meggazdagodott kell legyen? Ezen telefonok, ahogy a Patek órák sem a közép és felsövezetöknek vannak, hanem a milliomos CEO-knak, stb-knek. Akiknek meg az a ftonos, hogy a teljes kép róluk egységes legyen, midnen összepasszoló. Való igaz, notesznek, határidönaplónak nem Vertut vettek eddig sem, ezután sem azt fognak, de telefonnak tökéletesen lakalmas ez is.
Pl. a Tag Heuer telefonokat én is megvenném, ha lenne rá felesleges pénzem, meg egy-két korábbi Vertut is, ugyanis kivitelre, designra olyanok, amilyen nekem igen szimpatikus.
-
törölt tag
Pont nem jó a Vertu kivagyizni, mivel elöbb nézik kínai bóvlinak, mint drágának. Mindig mondani kell, ez nem gagyi, hanem rohadt drága- akkor meg nem lehet vele villogni. De az arany iphone, macbook az azonnal üt a 10k€-s árával(macbook).
#13 Kasya: nem, nekem ennyi gyémánt is sok. kerámia, szilícuim jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest