- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Reggel 94%al vettem le a telefont a töltőről, egész délelőtt forró volt a hátulja kikapcsolt kijelzővel, délig merült 56%-ra újraindítottam, nagyon soká indult újra, utána egy darabig nem melegedett, aztán délután 5re csutkán lemerült. 2x telefonáltam 1 percet. Háttérben nem futott semmi látható, délben az akkunál 2% kijelző volt a legnagyobb fogyasztó meg még pár folyamat 1-2%...
Lehet, hogy elhalálozik. Éppen most lesz 1 éves.
Arra gondoltam elérte az egy évet, lefut egy önmegsemmisítő script ami hazavágja a hardvert. -
Gaabe
tag
válasz pocokxx #7233 üzenetére
Ha olvasod a feedbacket, ott van a csak digitizernél egy user értékelése:
"The glass of my vernee thor is broken. when I bought the product did not know that the glass is glued om the second layer and has no shape to replace the glass, touchscreen. the product arrived as shown in the picture but you can not repair. I made another purchase for for vernee thor LCD display assembly 5.0 inch touch screen repair part of the telephone mobile accessories for vernee thor [Transaction screenshot] $28.33x1 Product properties: black. The product vossso for sale is misleading. "
[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
Nálam eddig minden rendben működik, nem reseteltem. Minden este töltőre rakom a telefont és reggel veszem le, a 6 os droiddal 75% volt estére a telefon most meg 58%. Annyira nem vészes legalábbis nekem.
Hiba még nem jött eddig elő.
Aki szeret másolgatni annak figyelmébe ajánlom :[link] total commanderből lehet másolni kábel nélkül. -
Gaabe
tag
megszállta a telefont az adchoices démon tudja e valaki, hogy lehet eltávolítani? nincs rootolva teljesen gyári.
-
Gaabe
tag
Ez megtalálta a 10.21 es frissítést amit még akkoriban már egyszer felraktam... Most felrakta mégegyszer...
-
Gaabe
tag
nekem megjelent egy ota frissítés ma reggel. mindjárt letöltöm
-
Gaabe
tag
Próbálta valaki a nugátot? Facebookon promózta a Vernee, hogy az xda-n letölthető.
-
Gaabe
tag
A gps nálam pokemonnál pontos, ritkán vagyok csak egy picit arrébb, Volt a múlt héten alkalmam tesztelni túra közben a Bükkben (mobilszolgáltatás nem elérhető 10 km-es körzetben, Vodafone), és ott is nagyon jól ment. Szépen követte a túraútvonalat. Az összes upgrade fent van, görgetési gondom nem volt egyik frissítésnél sem.
-
Gaabe
tag
Fél órája összekötöttem a telefont meg a számítógépet usb- vel, látta rendesen, most meg nincs az eszköz a file kezelőben. Újraindítottam mindkettőt, cseréltem kábelt, másik usb aljzattal is próbáltam de semmi.
Töltés megy. -
Gaabe
tag
Két hozzáadott google fiókból szeretném törölni a másodikként hozzáadottat, de nem tudom hogyan csináljam.
Magát a fiókot nem akarom törölni csak a készülékről eltávolítani.[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
válasz Littletiger #2508 üzenetére
Vagy esetleg már frissítve van?
-
Gaabe
tag
ha valakit érdekel [link]
-
Gaabe
tag
Nálam a wipe cache nem volt elég, factory resettel viszont már telepíti is.
-
Gaabe
tag
Nekem sem sikerült a frissítés, és úgy tűnik közben le is vették az ota updatet, mert most azt írja, hogy a rendszer naprakész
-
Gaabe
tag
Mi újság ezzel a 3. frissítéssel? A vernee oldalán és a facebook-oldalukon sem találtam olyat, hogy ők ilyet kiadtak volna.
Ezek a Szlovák kollégák biztos tudnak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest