- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
elmouse #8981 üzenetére
ha erre gondolsz ,itt le is van írva
ha rootolt a telód,nem tudom
(#8980) bod101
a vissza állítást csináld meg recoveryből ha nem úgy csináltad ( nem Beálltásokból )
-
hallador
addikt
válasz
elmouse #4572 üzenetére
Elméletben a telefon nem tud többet felvenni, mint amennyivel tölteni képes. Én megmértem a gyári töltővel 1,2 - 1,3 Ampernél többet nem vesz fel. Szóval elméletben nem akadályozhatja, mivel maga a telefon sem vesz fel ennyinél többet. Én egy Nexus 7 tablet kábelével töltöm.
Egy sima Sony Xperia SP kábellel 1.0 Amperrel tölt.
Más kábel hirtelen nincs itthon. Viszont a Nexus kábellel igen hamar feltölti 90 - 95 %-ra utána lassabban megy.
Akkor tudok ilyet elképzelni, ha maga a töltő nem kompatibilis a készülékkel ilyet már láttam, akkor viszont nem csak ezzel nem kompatibilis, illetve lutri.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
elmouse #4249 üzenetére
Kiürítettem a fiókokat... /a MyPhone Explorer segített a törlésben.../
A Google címtárban beállítottam - vfc be exportáltam és onnan másoltam be a telefonba./most mindenki egyszer van benne úgy ahogy én szeretem.../
A google fiók meg szinkronizálta magát utána a háttérben... -
Vigyorka
aktív tag
válasz
elmouse #4221 üzenetére
Ha a "Telefon" alatt a kapcsolatok (két ember figura) alól egyenként kitörlöm ami nem kell nem rondit bele a "Névjegyek"-be...
De ha itt rákeresek egy névre akkor az többszörösen látszik...A a "Telefon" alatt a kapcsolatok (két ember figura) ---- a "Címtárat" nyitja meg ennek a tartalmát hol lehet beállítani.
-
Rönó
tag
válasz
elmouse #4179 üzenetére
Szia!
Megszabadulni egyszerű az tuti. Simán letörlöd a programot. A fogyasztásáról nem tudok mit mondani! Csak próbából tettem fel ezt az appot azért, hogy bebizonyosodjon hogy maga a teló hardveresen is és az Android is alkalmas erre a funkcióra. Azaz a készülék maga alkalmas a duplakoppintásos ébresztésre és altatásra is. Tehát a következő frissítésben még elméletileg ez is benne lehet. Bár nekem gyanús hogy lesz következő frissítés....
Üdv: rönó..............
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest