- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz elmouse #8981 üzenetére
ha erre gondolsz ,itt le is van írva
ha rootolt a telód,nem tudom
(#8980) bod101
a vissza állítást csináld meg recoveryből ha nem úgy csináltad ( nem Beálltásokból )
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
kicsizee
aktív tag
válasz elmouse #4572 üzenetére
Nálam gyári töltővel kikapcsolt képernyő mellett sikerült 2 óra alatt olyan 10%-ot rátöltenem. Ha minden jól megy reggelre fel is tudom teljesen tölteni
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
hallador
addikt
válasz elmouse #4572 üzenetére
Elméletben a telefon nem tud többet felvenni, mint amennyivel tölteni képes. Én megmértem a gyári töltővel 1,2 - 1,3 Ampernél többet nem vesz fel. Szóval elméletben nem akadályozhatja, mivel maga a telefon sem vesz fel ennyinél többet. Én egy Nexus 7 tablet kábelével töltöm.
Egy sima Sony Xperia SP kábellel 1.0 Amperrel tölt.
Más kábel hirtelen nincs itthon. Viszont a Nexus kábellel igen hamar feltölti 90 - 95 %-ra utána lassabban megy.
Akkor tudok ilyet elképzelni, ha maga a töltő nem kompatibilis a készülékkel ilyet már láttam, akkor viszont nem csak ezzel nem kompatibilis, illetve lutri.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Vigyorka
aktív tag
válasz elmouse #4249 üzenetére
Kiürítettem a fiókokat... /a MyPhone Explorer segített a törlésben.../
A Google címtárban beállítottam - vfc be exportáltam és onnan másoltam be a telefonba./most mindenki egyszer van benne úgy ahogy én szeretem.../
A google fiók meg szinkronizálta magát utána a háttérben...Vigyorka
-
Vigyorka
aktív tag
válasz elmouse #4221 üzenetére
Ha a "Telefon" alatt a kapcsolatok (két ember figura) alól egyenként kitörlöm ami nem kell nem rondit bele a "Névjegyek"-be...
De ha itt rákeresek egy névre akkor az többszörösen látszik...A a "Telefon" alatt a kapcsolatok (két ember figura) ---- a "Címtárat" nyitja meg ennek a tartalmát hol lehet beállítani.
Vigyorka
-
Rönó
tag
válasz elmouse #4179 üzenetére
Szia!
Megszabadulni egyszerű az tuti. Simán letörlöd a programot. A fogyasztásáról nem tudok mit mondani! Csak próbából tettem fel ezt az appot azért, hogy bebizonyosodjon hogy maga a teló hardveresen is és az Android is alkalmas erre a funkcióra. Azaz a készülék maga alkalmas a duplakoppintásos ébresztésre és altatásra is. Tehát a következő frissítésben még elméletileg ez is benne lehet. Bár nekem gyanús hogy lesz következő frissítés....
Üdv: rönó..............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest