Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mlkcy

csendes tag

December eleje óta használom a Vernee M5-öt.
    Semmi negatívat nem tudok róla írni. Amire én használom arra tökéletes. Böngészés, jegyzetek, egy két kép dokumentáció, telefonálás, viber. Stabil, nem fagy le, gyors. Chromban 10 megnyitott oldal esetén se okoz gondot a legelső behívása. dx.com-ról 92 euróért rendeltem. Minőségibb fóliával és tokkal együtt kevesebb mint 100 euróra jött ki. kiszállítva!
    Nem volt még Vernee telefonom, így nincsen összehasonlításom a kijelező sérülékenységét illetően, de bizakodó vagyok.
    Korábban volt már hasonló árkategóriából telóm, Samsung, Doogee, Mobistel. Idáig ezért az összegért ez nyújta a legtöbet. Nyilván olcsósodnak az egyes alkatrészek, de akkor is inkább a középkategória alja nyújta ezt a fajta teljesítmény manapság.
    Közel 60 telepített alkalmazás mellett a 4gb-ból 2 körül használ, ha az elmúlt órákat átlagolja.
    Hívásnál hallom a másikat. Nem szakad meg, nem szakadozik. Külföldre is megy a hívás gond nélkül. Akkor sincsen akadozás.
    Véleményem szerint bőven megérte az árát.
    Kb. 6 éve vettem az első okos telefonom. HTC Sensation-ot. Akkoriban 130 ezerft körül volt. Na, az nem tudott ilyen szintű stabilitást és gyorsaságot.
    Képek is élvezhető minőségűek... Én nem használom arra, hogy a családi felvételeket ezzel örökítsem meg. Arra ott van a tükörreflexes, meg a 4K kamera.

Új hozzászólás Aktív témák