Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlkcy
csendes tag
December eleje óta használom a Vernee M5-öt.
Semmi negatívat nem tudok róla írni. Amire én használom arra tökéletes. Böngészés, jegyzetek, egy két kép dokumentáció, telefonálás, viber. Stabil, nem fagy le, gyors. Chromban 10 megnyitott oldal esetén se okoz gondot a legelső behívása. dx.com-ról 92 euróért rendeltem. Minőségibb fóliával és tokkal együtt kevesebb mint 100 euróra jött ki. kiszállítva!
Nem volt még Vernee telefonom, így nincsen összehasonlításom a kijelező sérülékenységét illetően, de bizakodó vagyok.
Korábban volt már hasonló árkategóriából telóm, Samsung, Doogee, Mobistel. Idáig ezért az összegért ez nyújta a legtöbet. Nyilván olcsósodnak az egyes alkatrészek, de akkor is inkább a középkategória alja nyújta ezt a fajta teljesítmény manapság.
Közel 60 telepített alkalmazás mellett a 4gb-ból 2 körül használ, ha az elmúlt órákat átlagolja.
Hívásnál hallom a másikat. Nem szakad meg, nem szakadozik. Külföldre is megy a hívás gond nélkül. Akkor sincsen akadozás.
Véleményem szerint bőven megérte az árát.
Kb. 6 éve vettem az első okos telefonom. HTC Sensation-ot. Akkoriban 130 ezerft körül volt. Na, az nem tudott ilyen szintű stabilitást és gyorsaságot.
Képek is élvezhető minőségűek... Én nem használom arra, hogy a családi felvételeket ezzel örökítsem meg. Arra ott van a tükörreflexes, meg a 4K kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest