- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #87 üzenetére
Ez igaz lehet egy bizonyos mértékig, de nehogymár az alacsony költségvetésbe csak ennyire gyenge textúrák fértek bele. Olyan, mint valami 10 éve játék a The Suffering jut róla eszembe, bár lehet, hogy még az is szebb volt...
-
jacint78
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #85 üzenetére
Az lehet, de a cikk, most a motor újdonságairól szól és, hogy elvileg milyen szép lenne, ez kifejezetten ronda..
-
joysefke
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #82 üzenetére
Ja, hogy ez PC... Azt hittem, hogy X360/PS3
-
Psych0
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #76 üzenetére
A Half Life, amikor jött a grafikájával is akkorát ütött mint az állat. Ilyet szeretnénk most, ami gyönyörű, és a játékmenet is elképesztő.
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #76 üzenetére
Diablo1-2-t nem mondanám rettenetesnek grafikailag sem, szerintem rohadt jól vannak megrajzolva ellentétben a hármassal amit összecsaptak rányomtak egy csomó effektet ugyis elfedi. Effektek miatt persze látványosabb meg felbontásban már trendi de látszik hogy sokkal trehányabban vannak a karakterek is megrajzolva meg minden. Régebben grafikai művészetnek lehetett nevezni egy két játék megvalósitását ma trehány időre készitett gányolásnak aminél ugyis mindegy mert jön ezer patch ami kijavitja ezeket vagy berak pár speckó effektet még hogy ne lásd mit kókányoltak össze.
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Mostani árát nemtudom én 990forintért vettem a cdgalaxisban rá 1 évre a pcguru ujságban is volt teljes játék, később meg már pár dolláros bundle kiadás is rémlik. Mondjuk az eleve ezerszer jobb játék menetileg is mint ez a daylight, ott rendesen lehet parázni itt meg kicsit túlva játszva az egész számomra.
De amit nemértek az a grafika, tegnap nyomtam és ahol a bogarak szaladgálnak a földön ott is ilyen unreal1 textúra figyelt meg ahová megy az ember mindenhol randa elnagyolt a grafika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest