- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #76 üzenetére
Diablo1-2-t nem mondanám rettenetesnek grafikailag sem, szerintem rohadt jól vannak megrajzolva ellentétben a hármassal amit összecsaptak rányomtak egy csomó effektet ugyis elfedi. Effektek miatt persze látványosabb meg felbontásban már trendi de látszik hogy sokkal trehányabban vannak a karakterek is megrajzolva meg minden. Régebben grafikai művészetnek lehetett nevezni egy két játék megvalósitását ma trehány időre készitett gányolásnak aminél ugyis mindegy mert jön ezer patch ami kijavitja ezeket vagy berak pár speckó effektet még hogy ne lásd mit kókányoltak össze.
-
djculture
félisten
válasz
BoneDragon #49 üzenetére
Tudom hogy nem boldogít de én már le is töröltem, ennél unalmasabb játékot még nem láttam... Ilyenkor sajnálatos hogy nincs garancia egy játékra a steam-en mert simán visszakérné mindenki az árát, ez egy euro centet se ér...
-
djculture
félisten
válasz
BoneDragon #27 üzenetére
Azon csak kellene mennie. Nemtudom minden esetre mondj egy játékot ami megjelenés után x nappal még nem indul egy csomó hardveren... Amúgy mit csinál fekete képernyő vagy csak tölt és semmi?
-
djculture
félisten
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
Én úgy olvastam direkt rakott be az nvidia valami védelmet hogy csak adott kártyákon menjen, dx11 -es level szintekre van fogva.. Lehet hogy kamu de érdekesen a virágbolti meg bármilyen dx11 -es kártyán indul simán egy módosított exével.
Tehát gyanús hogy valami hasonló fos húzás lehet a háttérben és akinek nem megy az adott gépén azon soha nem is fog, legalábbis hivatalosan. -
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Mostani árát nemtudom én 990forintért vettem a cdgalaxisban rá 1 évre a pcguru ujságban is volt teljes játék, később meg már pár dolláros bundle kiadás is rémlik. Mondjuk az eleve ezerszer jobb játék menetileg is mint ez a daylight, ott rendesen lehet parázni itt meg kicsit túlva játszva az egész számomra.
De amit nemértek az a grafika, tegnap nyomtam és ahol a bogarak szaladgálnak a földön ott is ilyen unreal1 textúra figyelt meg ahová megy az ember mindenhol randa elnagyolt a grafika.
-
djculture
félisten
"Maga az Unreal Engine 4 egyébként nem lett rossz"
Nemtudom milyen lesz egy normális játékban de a Daylight az szörnyű grafikailag. Olyan textúrák vannak hogy az amnesia the dark descent hozzá képest egy crysis 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest