- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
mephi666 #113 üzenetére
Igen.hát ezen nincs mit vitatni..ez a grafika siralmas... amikor telepítettem akkor úgy csuklóból minden csuszka fel,és megdöbbentem magam is... a képen is meg a diavetítésen is...diavetítés már nincs..no de a grafika az nem lett szebb...azokat sajnálom akik megnézik a trailert és leszaladnak megvenni... aztán jön a döbbenet...és hát igen a MW volt az utolso jo NFS... ebben egyetértünk...Remélem a Mirrors Edge nem lesz nyűgös...
-
TTomax
félisten
Most egy cégről beszélünk... EA... nem szabad lehúzni a wc-n ha egy terméke nem tetszik
Ha pl a Tesco-ban veszel valami vackot akkor oda se mész többet?
Na de mindegy az NFS tényleg nem sikerült túl fényesen grafikailag,söt nagyon sehogy...de érdekes módon én elég sokat játszok vele,de nem tudom miért.....
-
TTomax
félisten
Persze amikor jó játékot csinál az EA (Pl Dead Space) akkor ott nem lázadsz,hogy fapados... meg egy 4850 is 100FPS-el viszi 1680X-on...akkor ugye nincs felháborodás,hogy optimalizálatlan.... az NFS sorozat olyan amilyen...de az egyik legnagyobb játékgyártót leírni,mert az NFS sorozat neked nem fut...hááát...
Hozzá kell hogy tegyem nekem is laggolt...egészen addig amíg fel nem raktam 180.48-as drivert... most nagyon sima 50-80 fps és semmi röcc.... az árnyékok viszont rondák,de a driver az jó... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Úgy tudom, hogy a fejlesztés az xbox360-ra zajlott. A PC-s és a PS3-as változat a box-os verzió kipofozása. A PC-n semmi optimalizáció nincs, egyszerűen minimális befektetéssel történt az átírás, a grafika a Xenos képességeihez van igazítva azért gyengus a GeForce karikon. A PS3 az bonyolultabb ... ott a grafkari is gáz és a prociból is csak a főmagot lehet használni, a költségvetésbe ez fért bele. Sok vérpisti úgyis megveszi, nálunk meg itt van Gáspár Laci, majd ő gondoskodik az eladásokról.
-
Psych0
őstag
Need for speedből az utolsó a Hot pursuit 2 volt. azóta már más a hozzáállás. évente új nfs, az éppen aktuális divatirányzatnak megfelelő életstílusba portolva. Régen még arról szólt, hogy olyan autókkal száguldozunk, amibe sosem fogunk beleülni, és olyan lélegzetelállítóan szép helyeken, ahol sose leszünk. Emlékszem milyen szabadnak érezem magam. mikor azt toltuk a haverokkal. és nem számított, hogy törés=0 fizika=0, csak a sebesség érzése. Ma meg az számít, hogy a neon milyenre színezi az aszfaltot alattunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest