- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
mephi666 #113 üzenetére
Igen.hát ezen nincs mit vitatni..ez a grafika siralmas... amikor telepítettem akkor úgy csuklóból minden csuszka fel,és megdöbbentem magam is... a képen is meg a diavetítésen is...diavetítés már nincs..no de a grafika az nem lett szebb...azokat sajnálom akik megnézik a trailert és leszaladnak megvenni... aztán jön a döbbenet...és hát igen a MW volt az utolso jo NFS... ebben egyetértünk...Remélem a Mirrors Edge nem lesz nyűgös...
-
TTomax
félisten
válasz
Picturemaker #111 üzenetére
Én pedig pont az elsimításos eredményeknek örülök,igaz én 1680X1050-ben játszok de a gyomrom felfordul ha FC2-ben ránézek egy parti stégre és az össze-vissza van töredezve...de sorolhatnék még néhány játékot,mert bizony számomra egy játék élvezetéhez a grafika is szervesen hozzátartozik.Ennek a drivernak pedig azért van jelentősége mert 64biten is javít amit NV tud... Stalkerban is javult,bár érdekesen játszatatlan maradt.Persze a helyett hogy most ezt a drivert húzzuk le,inkább egy misét az érne meg hogy miért nem jön patch ezekhez a játékokhoz.
Még valamit.... amit te ezekről a grafikonokról nem tudsz leolvasni.. amíg ez a driver ki nem jött addig a FC2 is néha megröccent..és az NFSUndercover is produkált érdekes anomáliákat... na most ezek 32bites XP-n kisimultak..ez az erősebb hardver is egy érdekes dolog...aki két éve nem sajnálta például egy 8800Ultrára az ma is vidáman eljátszik... aki sajnálta vagy nem tehette meg az bizony vagy kompromisszumot köt,vagy a minimum a harmadik VGA-jat nyüstöli...anyagilag nem hinném hogy jobban járt egyik fél sem,de az biztos hogy egy 8800Ultrával elég sokáig nem kellett babrálni semmit a grafikai beállitásokon... -
TTomax
félisten
válasz
Picturemaker #108 üzenetére
Most egyszerüen nem értem,nem fogom fel... Jobb a driver??? Jobb... akkor??? ha 4xAA helyeett 8XX-t rá tudsz adni akkor az neked nem haladás?? Ja téged gondolom nem hat meg...
Ezt senki sem várja, a két kari köszönő viszonyban sincs egymással.
Nem mi????csak 1600X1200-ba vigye a krájziszt 30fps-el...ehhez bizony kártyát kell venni nem drivert telepíteni/írni... -
TTomax
félisten
válasz
Picturemaker #106 üzenetére
Minket viszont nem hagy hidegen,mert nagyobb felbontásra illetve több képjavítót használhatsz ugyanazon felbontáson...Továbbá ha jól megnézed ezek AVG értékek,vagyis 34-hez hozzátartozik egy pl min 20fps max 69Fps ..minket nem hagy hidegen ha egy driver jobb....
Azt pedig még csak véletlenül se várjuk el,hogy driverböl 9800GT-böl GTX280-at csináljanak... -
TTomax
félisten
válasz
Picturemaker #102 üzenetére
Nézd csak meg jobban azt a grafikont... FC2 DX10 1680X Vista 64 cirka 20%... az ugye nem semmi... és sehol nem gyengébb...persze egy GTX280-al mérték... nem tudom a közép kategóriában ebből mi erezhető...
(#105) Depression
Az NFS speciel nem bugos (vagyis nálam nem)...egyszerűen gyenge..és grafikailag nagyon gyenge... Köszönő viszonyban sincs az EA oldalán látható reklámmal...a Mirrors Edge-röl látott gameplay viszont nagyon tetszik... majd meglátjuk... -
TTomax
félisten
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
Ez nem igaz... az EA nagyon sok játékot kiad,amiböl soka a szemét... de néha meglepően jó játékokat is jönnek a semmiből...Eszembe sincs védeni,de nagyon sok jó EA játék van amit a mai napig lehet játszani... és mindig jön egy-egy... most pl a Dead Space,meg amit most nagyon várok a Mirrors Edge...
-
TTomax
félisten
Most egy cégről beszélünk... EA... nem szabad lehúzni a wc-n ha egy terméke nem tetszik
Ha pl a Tesco-ban veszel valami vackot akkor oda se mész többet?
Na de mindegy az NFS tényleg nem sikerült túl fényesen grafikailag,söt nagyon sehogy...de érdekes módon én elég sokat játszok vele,de nem tudom miért.....
-
TTomax
félisten
Persze amikor jó játékot csinál az EA (Pl Dead Space) akkor ott nem lázadsz,hogy fapados... meg egy 4850 is 100FPS-el viszi 1680X-on...akkor ugye nincs felháborodás,hogy optimalizálatlan.... az NFS sorozat olyan amilyen...de az egyik legnagyobb játékgyártót leírni,mert az NFS sorozat neked nem fut...hááát...
Hozzá kell hogy tegyem nekem is laggolt...egészen addig amíg fel nem raktam 180.48-as drivert... most nagyon sima 50-80 fps és semmi röcc.... az árnyékok viszont rondák,de a driver az jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest