- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Nem értem, hogy mi ez a rinya: már régóta kinn van a Flatout 2, ami nemcsak nagyon gyors (akár gef 6600-zal is simán megy), de a grafikája is elég frankó (ízlések és pofonok), fizikából meg lealáz minden árkád cuccost. Akinek neon kell, ott az nfs, de a fizikáért sírókat nem tudom megérteni, van világ az nfs szérián túl is ám, gyerekek! Nincs királyabb autós gáma a Flat 2-nél, ha zúzni akarsz másokat, eszméletlen élvezetes minden pillanata multiban a neten.
-
mephi666
nagyúr
jah, a hp2 tényleg jó volt nagyon... azóta meg a mw volt az egyetlen, ami tetszett... a 2 underground, carbon, pro street meg ez a szörnyűség sehol nincs már az elődökhöz képest... emlékszem, hogy rá voltam indulva középsuli végén a porsche-re... és voodoo1-el szépen ment
elfogyott tényleg a fantázia és minden évben kiadják a szokásos sportjátékok mellé az új nfs-t is
a sportjátékaik sem azt a színvonalat képviselik, mint szűk 10éve...
nhl99-2000-el rengeteget játszottunk... fifából is a 2000 jó lett még nagyon, onnantól nem is követem, mert átvariáltak benne mindent
egyébként miért nem csinálja az ea a sportjátékaival azt, hogy nem ad ki minden évben új részt, hanem a legutóbbihoz csak "letölthető szezon" lenne? és amikor technikailag eleget tudnak fejleszteni, akkor jöhetne az új rész... ja, a pénz miatt :S mert amíg el lehet adni minden évben ugyanazt más dobozban, addig ezt fogják csinálni
-
hemaka
nagyúr
Nem csak az az undorító, hanem az is, hogy az új Photoshop-ot csak bugokkal tudom használni, mert egyszerűen nincs frissítés a régebbi videókártyákhoz
Egyébként az NFS-ek már egy ideje elég érdekesen futnak a PC-ken, nem szakadtak bele, hogy egy átlag PC-n is normálisan fusson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest