Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan #215 üzenetére
ezzel így vagyok én is
meguntam a keresgélést és a stock droid nem jön be kinézetre és funkcionalitásban is szegényes számomra, ezért váltottam a sötét oldalra, vannak dolgok amik hiányoznak de a sima működés és az indokolatlanul beakadt appok és a merülés hiánya kárpótol
de egy ilyen telót samsung ui-val vagy htc szoftverrel ilyen árban elfogadnék -
*RLaci*
addikt
válasz
PistiSan #215 üzenetére
Szinte az összes Nexus és Pixel is volt/van nálam használatban(aki ismer itt a ph-n az tudja). Céges telónak kaptam egy Mi 9T Prot, megkarmoltam magam a miuitól.
Ekkor találtam a PE romot. Azt kell mondjam megérte rászánni az időt (bl nyitástól számítva kb. fél óra volt), hogy felrakjam. Bármelyik Pixel mellé oda teszem, akár gyorsaságot, stabilitást, megbízhatóságot nézzük. Ha nem látod a telót csak a kijelzőt, bizony meg nem mondod, hogy ez egy Xiaomi, nem egy Pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest