- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A OnePlus Nord CE4 Lite 5G is Android 15-re váltott
- Két készüléket hozott a Nubia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Sajnálom, mind a műsort, mind a rádiót, remélem mindkettőnek lesz folytatása (legfeljebb máshol, más néven)
-
peugeotmate
őstag
Ez amúgy borzalmas! Az egyik (ha nem a) kedvenc rádióadóm volt!
Köszönjük az eddigi adásokat srácok!meg
-
Kobaljov
senior tag
(Aki esetleg lemaradt valamelyik korábbi adásról vagy szeretné elrakni emlékbe: a café weboldalán (amíg még működik) nem csak online lehet hallgatni, hanem némi trükkel le is lehet tölteni őket ha ismerjük a közvetlen címet, pl:
http://archivum.radiocafe.hu/media/hangarchivum/konnektor/konnektor_20110513.mp3
ebben mindig csak az adás dátumot kell átírni.Persze lehet használni a böngészőkbe beépülő kiegészítőket is amik képesek leszedni a flash-es tartalmakat lejátszás közben (pl. a DownloadHelper a FireFoxhoz).)
-
tjb007
nagyúr
Én már tegnap tudtam, hogy ez lesz a vége.
Amúgy saját internetes rádiót még bármikor csinálhattok.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Láttam twitteren is a hírt, sajnálom. Myshowroom-os MATV?
mp
-
anatre1
tag
Sajnálom...Mindíg hallgattam az adást és sokszor a Radiocafe többi rádióműsorát is.
Mi köszönjük!
R.I.P. Radiocafe, R.I.P. Konnektor..[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz molnarpeter #5 üzenetére
Lesz myshowroomos MATV, naná. Most csináljuk neki a videósarkot a szerkesztőségben
Online rádiót nem tervezünk (egyrészt mert erre jobb a videós tartalom), másrészt pedig máris tárgyalásban vagyunk egy másik adóval, s továbbra is az az elsődleges cél, hogy olyanokat érjünk el a műsorral, akik kocsiban, munkahelyen, esetleg otthon rádióznak, nem feltétlenül MA olvasók, ezért nem is mélyülnénk el nanométer szinten a technikai információkban, hanem inkább trendekről, érdekességekről és újdonságokról beszélnénk.Nagyon jó volt azt látni, hogy miképp kezdtük és hova jutottunk: a műsor néha változott, de nem lényegében, a műsoridő és a hely fix volt, viszont a mi képességeink sokat fejlődtek, nem volt őőő-zés, megakadás, és séróból tudtunk vágni kimondottan jóféle körmondatokat. Folyamatosabbak, folyékonyabbak lettünk, s szerintem ez látszik a néha beszélős videóinkon is.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ehhez kiegészítésként annyit, hogy bár a Konnektor reményeink szerint egy szintén méretes és színvonalas adón fog tovább futni, én máshol is szeretnék kicsit rádiózni, leginkább egy reggeli műsor formájában. Szerencsére úgy tűnik, hogy egy kisebb adónál erre is lehetőségem lesz.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem, ez mindig látszik és mindenhol; a rádiózás a leghasznosabb dolgok egyike az életemben, a beszédképességem nagyon megdobta. Meg Bogét is, csak nála annyira nem látványos a fejlődés, mert ő már valamennyire előtte is tudott.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
tomistarkapi
tag
a radio cafe - ért nem kár értetek igen... reméljük hamarosan újra valahol on air
-
rudymester
senior tag
Őszintén leírom, de én csak az első 2-3 hónap adását hallgattam felvételről, majd félbemaradt, mert (számomra) pont alkalmatlan időben voltak az adások. A rádióért is kár, az egyik kedvencem volt.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
callmeakos
veterán
Akkor azért volt fura reggel a 98.6. Sistergett mint állat, de reménykedtem hogy nem állt le a rádió, de akkor ezek szerint mégis.... Hát sajnálom, remélem betudtok valahova jutni és megint osztani az igét minden rajongónak. Azért köszönjük az eddigieket és nem utolsó sorban SZÉP VOLT FIÚK!
All→M8
-
Dave1984
őstag
MR2-n folytathatnátok.Illik a rádió arculatához,ráadásul országosan mindenhol hallgathatoak lennétek.Szerintem megerne 1 próbát
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
-
danih
veterán
Ellenzéki, szabad szellemű rádió volt. Gondoltam, hogy ez fog történni vele.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tényleg nem volt politikai oka a dolognak, ezt megerősíthetem, mint "kicsit belsős", maximum annyit lehet a hatóság szemére vetni, hogy az országos adóknál korábban tovább hagyták a tartozásokat a levegőben lógni (pl: Sláger), de igazából ettől még a lépés jogszerű, érthető, logikus és egy hosszú vergődés végére tett - ha nem is szépen és elegánsan - pontot. Persze lehetett volna másképp is: ha az új tulaj kipengeti a tartozásokat, aztán megy tovább minden... csak éppen lehet, hogy tök másképp ment volna tovább, mert a hírek szerint az új tulaj egy rave-techno rádiót óhajtott (volna) csinálni.
-
danih
veterán
válasz peugeotmate #17 üzenetére
Köszi és elnézést, úgy tűnik ezúttal valami tényleg nem politikai nyomásra szűnt meg (bár előbb-utóbb szerintem sor került volna erre, sokak szemét szúrta, ezt tudom).
(#18) Bog neked is köszi, jó, hogy nem lett még egy rise fm.
[ Szerkesztve ]
-
hallerúr
csendes tag
Irány a Radio Bro!
-
=Mentor=
őstag
Márpedig igenis van köze ennek a politikához, a narancspárt mindent lédózeról ami nem hozzájuk kötődik:
Miért csak a bal/liberális szellemű rádiók döglődnek? A Klubrádió csak azért él még mert a hallgatóktól "kunyerálnak"... Ennyit erről!
Persze mindez nem meglepő, hiszen a diktatúra minden szinten kiépült ebben az országban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tényleg ne keverd ide ezt, tök felesleges. Az Egyenlítő szélsőségesen hülye blog, pedig lehetne akár jó is. Eldöntheted, hogy az ottani összeesküvés-elméletnek akarsz-e hinni, vagy mondjuk nekünk, akik tényleg ott dolgoztunk a cafénál.
-
peugeotmate
őstag
-
DeskJeti
tag
Van valami fejlemény(, hogy hol lesz a műsor), vagy csak én nem találkoztam a hírrel, ami mondja, hogy van?
-
Samus
addikt
Nem tudom, mennyire lenne legális a dolog, de van arra lehetőség, hogy valaki feltöltse az összes műsort egy tárhelyre (Dropbox, Box.com tökéletes ilyesmire), ahonnan a kedves userek cibálhatnák és hallgathatnák ezeket?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest