Vége a Radiocafé 98.6-nak, vége a Konnektornak

A mai napon elhallgatott a Radiocafé 98.6, mert az NMHH felmondta a műsorszolgáltatási szerződést. Hogy a döntés hátterében mik álltak, s miképp alakult az utóbbi időben a rádió élete (tulajdonosváltások, tartozások), az most számunkra nem releváns, a mi szempontunkból a lényeg, hogy a péntek esténként jelentkező Konnektor című műsorunk ezzel egyidőben megszűnik, hiszen nincs hol elmondjuk heti agymenésünket.

A műsor 2009. novemberében indult, eleinte Pheke közreműködésével, majd egy idő után nélküle, aztán újra vele. A stáb jól összeszokott az elmúlt időben, igyekeztünk érdekes témákat kivesézni, vittünk rengeteg tesztkészüléket, egy sereg vendégünk volt az idők folyamán, sok hasznos tapasztalattal gazdagodtunk. A kezdeti lelkesedésünk melletti amatőrizmusunkat szép lassan levetkőztük, már ritkán jöttünk zavarba az élő adásban, természetesen sajnáljuk, hogy így alakult.

Nyilván - ha már ennyit eltöltöttünk mikrofon mögött - keresni fogunk arra valamilyen lehetőséget, hogy - ha nem is a megszokott formában - a műsor valamiképp folytatódhasson, de egyelőre még korai bármit is mondani. Minden hallgatónak köszönjük az elmúlt bő másfél évet, reméljük, hogy sikerült egy-két kellemes percet okoznunk.

Hirdetés