Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Windows 8-tól szolgáltat is Appstore-t.
Én is bírom, hogy ingyenes meg minden, de a telepítőben ott vannak a toolbarok, Chrome (igen az is ugye Avast), illetve van egy olyan toolbar is, amit ha nem használsz, akkor nem is használhatod a programot.
Youtube letöltőt meg a Firefox kiegészítőkben kell letölteni, és akkor nem találkozol reklámokkal.
(#363) hcl
Nekem az Ubi alatt azt csinálta, hogy ha jócskán leterheltem (huzamosabb YT, League of Legends, Torrent), akkor fogja magát, és eltűnik. Igaz Windows 8 alatt is csinálta (8.1-nél már nem) annyi különbséggel, hogy miután eltűnt, a Windows fogta magát, leválasztotta az összes USB-t, majd visszacsatlakoztatta, és így a Wifi már működött, rövid ideig. Tehát itt szerintem Wifi csere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest