- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Windows 8-tól szolgáltat is Appstore-t.
Én is bírom, hogy ingyenes meg minden, de a telepítőben ott vannak a toolbarok, Chrome (igen az is ugye Avast), illetve van egy olyan toolbar is, amit ha nem használsz, akkor nem is használhatod a programot.
Youtube letöltőt meg a Firefox kiegészítőkben kell letölteni, és akkor nem találkozol reklámokkal.
(#363) hcl
Nekem az Ubi alatt azt csinálta, hogy ha jócskán leterheltem (huzamosabb YT, League of Legends, Torrent), akkor fogja magát, és eltűnik. Igaz Windows 8 alatt is csinálta (8.1-nél már nem) annyi különbséggel, hogy miután eltűnt, a Windows fogta magát, leválasztotta az összes USB-t, majd visszacsatlakoztatta, és így a Wifi már működött, rövid ideig. Tehát itt szerintem Wifi csere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest