Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
#41133696 #1037 üzenetére
Akkor most olvasd el szépen az én posztomat újból, és értelmezd
Tekintve, hogy te indítottad ezt a thread-et Linux-hibákra kihegyezve, némileg jogosan feltételezi, hogy a Linux hibájának gondolod a Heartbleed-et. Azért jó, hogy a puszta számadatok emlegetésétől eljutottunk odáig, hogy talán a valóban súlyos hibák számítanak, most már csak a megfelelő hibákat kell odahúzni a megfelelő OS-hez a listában.
Ja igen, ajánlott Steam-jelszót is cserélned, nem csak Gmail- és Facebook-jelszót.
-
Tim82
félisten
Ha nem akkor a kérdésem az lenne,hogy az még támogatott?Lehetne xp helyett?
"K7S8X, Athlon Xp 2500+, 768 MB Ram,"
Ilyen gépem van 1gb ram-mal,3db winchester-rel és egy 256gb-os videókártyával.Érintőleges tapasztalatom van csak Vistával (pár hónapot használtam úgy négy éve egy notin, amíg nem vettem hozzá Windows 7-et), igencsak ajánlott alá a 2 GB RAM.
Viszont a processzorból mem tud csak 1900-at,vmi beállítási gond van.
"Frequency: 2500+ (rated); 1833 MHz (real)" [forrás]
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest