- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Den Hadnagy #307 üzenetére
Én is pont ma raktam fel ezt a "Lubuntu" -t és Flash Player miatt pár dolgoz nem tudtam nézni/csinálni (nem tudtam feltelepíteni... peddig letöltötte meg minden, de mégse volt jó...)
Akadozás / egyéb nem tapasztaltam, telepítést követően egyből a TV felbontásra állt fel a rendszer.. (1920x1080)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
CPT.Pirk #251 üzenetére
Esetleg tudnál nekem mondani egy megfelelő verziót (Ubuntu vagy ami megfelelő lenne, nem ismerem egyiket se) amivel megfelelően használhatók a 2 CPU-s gépek ?
Netezés , film és egyéb apróságokra lenne néha használva, ja és USB-s WiFi kártya (ez lehet okoz némi problémát) mikor anno linux beindult akkor hardwer felismerési / telepítési problémák miatt nem is használtam azt a rendszert... /netezni nem tudtam akkor pl. /L
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm a megfelelő válaszokat mindenkinek !
Az 1-ik dolog a Linux -os rendszerekben nálam az, hogy világ életemben Windows (meg DOS) -t használtam és ezt szoktam meg (kezelőfelület, stb.) mai napig megvan a DOS -tól Win 7 -ig közel minden OP rendszer full original a szekrénybe... kislemez, nagylemez, cd , dvd stb... + a könyvek meg minden, kivéve pár "Server" verzió nincs meg... meg a sima NT csak a 2000)Lehet azért nem jön be nekem ez a "Linux" -os dolog
/beismerem , nem tagadom/Legtöbb ilyen gépem a padláson félrerakva / XP Pro ENG-USA telepítve rajt "pihen" ESD zacsiba és kartondobozba mint egy "emlék" a múltból...
, jelenleg az MSI konfig van az asztal alatt és néha bekapcsolom / használom is (persze jóval LOW -ab minden tekintetben mint egy mai közép / csúcs PC ...) ez természetes is !
Azthiszem megpróbálom majd a Win 7 32bit (mindenképp Pro-t mivel az támogatja a 2CPU -t , mint Win XP Pro esetében is...)) ami csak Angolul van meg, ami nem is gond... Magyarul a Home Edition van meg konkrétan a 32bit -ből
/OFF -ba megy, mert nem a konkrét témához tartozik a szöveg nagyrésze/
L
-
MaxxDamage
félisten
Remek cikk !
Gondolom ez a Linux megfelelő lenne régi PIII -as Dual CPU -s rendszerhez is (CUV4X-D , Giga , MSI , stb...) amin jelenleg XP Pro 32bit van, meg kérdés, hogy melyik verziót lenne érdemes ezekre felrakni ?
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PayPal
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest