- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Den Hadnagy #307 üzenetére
Én is pont ma raktam fel ezt a "Lubuntu" -t és Flash Player miatt pár dolgoz nem tudtam nézni/csinálni (nem tudtam feltelepíteni... peddig letöltötte meg minden, de mégse volt jó...)
Akadozás / egyéb nem tapasztaltam, telepítést követően egyből a TV felbontásra állt fel a rendszer.. (1920x1080)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
CPT.Pirk #251 üzenetére
Esetleg tudnál nekem mondani egy megfelelő verziót (Ubuntu vagy ami megfelelő lenne, nem ismerem egyiket se) amivel megfelelően használhatók a 2 CPU-s gépek ?
Netezés , film és egyéb apróságokra lenne néha használva, ja és USB-s WiFi kártya (ez lehet okoz némi problémát) mikor anno linux beindult akkor hardwer felismerési / telepítési problémák miatt nem is használtam azt a rendszert... /netezni nem tudtam akkor pl. /L
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm a megfelelő válaszokat mindenkinek !
Az 1-ik dolog a Linux -os rendszerekben nálam az, hogy világ életemben Windows (meg DOS) -t használtam és ezt szoktam meg (kezelőfelület, stb.) mai napig megvan a DOS -tól Win 7 -ig közel minden OP rendszer full original a szekrénybe... kislemez, nagylemez, cd , dvd stb... + a könyvek meg minden, kivéve pár "Server" verzió nincs meg... meg a sima NT csak a 2000)Lehet azért nem jön be nekem ez a "Linux" -os dolog
/beismerem , nem tagadom/Legtöbb ilyen gépem a padláson félrerakva / XP Pro ENG-USA telepítve rajt "pihen" ESD zacsiba és kartondobozba mint egy "emlék" a múltból...
, jelenleg az MSI konfig van az asztal alatt és néha bekapcsolom / használom is (persze jóval LOW -ab minden tekintetben mint egy mai közép / csúcs PC ...) ez természetes is !
Azthiszem megpróbálom majd a Win 7 32bit (mindenképp Pro-t mivel az támogatja a 2CPU -t , mint Win XP Pro esetében is...)) ami csak Angolul van meg, ami nem is gond... Magyarul a Home Edition van meg konkrétan a 32bit -ből
/OFF -ba megy, mert nem a konkrét témához tartozik a szöveg nagyrésze/
L
-
MaxxDamage
félisten
Remek cikk !
Gondolom ez a Linux megfelelő lenne régi PIII -as Dual CPU -s rendszerhez is (CUV4X-D , Giga , MSI , stb...) amin jelenleg XP Pro 32bit van, meg kérdés, hogy melyik verziót lenne érdemes ezekre felrakni ?
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest