Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Comodot használok.Telepítésnél ugye kikapcsolja a defendert.Na az fogja magát azt vissza kapcsolja😁Inditásnál jelszót kér,peddig már minden helyen lelőttem.Egy ideig nem kéri,azt gondol egyet azt megint.Volt olyan fagyásom feladatkezelőben,hogy csak a restart segített.Soroljam még😕A win 7 el semmi baja a gépemnek.Érdekes.....
-
-
djyuri
őstag
UHD monitoron el is férnek valóban
De az 1280*1024 van a többségének sajnos
Nem beszélve arról,hogy nálam is csak a 27"-es monitoron éreztem azt,hogy a win10 elfér anélkül,hogy csempéből csempébe kelljen mászkálnom.
Meg felettem írták már,hogy nem lehet tetszőlegesen testre szabni a csempéket. Tehát nem tudom a főcsempeképernyőre betenni azt a 6-10 használt alkalmazást.
-
Igen, tisztában vagyok vele, csak az a gond, hogy az oldalon az "áttérés megkezdése" gomb felett van egy ilyen mondat:
"Igen, használok akadálymentesítési technológiákat, és indulhat az ingyenes áttérés a Windows 10-re."
Mivel kevesen használnak ilyent, ezért a többség számára ez nem egy legális lehetőség az ingyenes upgrade-re. (Nem tudom mekkora (jelenleg vagy a későbbiekben) a lebukás veszélye, ha valaki vissza szeretne élni ezzel a lehetőséggel, de megjegyezném, hogy éppen a telemetria miatt az MS pontosan tisztában lehet azzal, hogy hogyan és mire használják a számítógépet. )
-
djyuri
őstag
Sírok az avatarodon
Óriási
Mivel az emberek többségének a szája elé kell tenni a kaját,hogy megegye,ezért hidd el nem jó az a módszer a win10-től,hogy fossá kell klikkelgetnie magát a felhasználónak. Arról nem is beszélve,hogy beírni?? Lebetűzni sem tudja,hogy mit használ. Legtöbbek az ikonját is csak úgy ismerik fel,hogy hasonlítja valamihez és nem mellesleg,hogy ugyanott van,mint ahol tegnap is volt.
Igazán leeshetne az MS-nek,hogy bizony az analfabétizmus már benne van a genetikában és súllyosan öröklődik. És akkor a diszlexiát bárki számításba vette? Nézz rá facebook-ra akár egy apró vagy egy társkereső oldalon
Nah ott adja elő valaki,hogy egyszerűbb a win10
-
Frawly
veterán
Erről valami link? Nem kötözködésből kérdezem, hanem tényleg érdekel és lusta vagyok keresőzni. Azt biztosan tudjuk, hogy khéjbi léjken nincs probléma, itt írták az előbb, szóval egyedül a rájzön kérdéses. Mondjuk nem értem, hogy egy x86/x64-es OS-nek mi gondja lehet egy általános célú x86/x64 procival, már eleve ez morbid. Mindenféle PC-s procin mennie kell mindenféle PC-s OS-nak, ha amúgy a használt utasításkészlet nem hiányzik a prociból.
Engem már az is sokkolt, hogy az Intel Windowsra optimalizálja a procijait. Azt értem, hogy a desktop gépek 90%-án az fut, de azért az a 10% sem kevés, és sok ilyen gépet befognak szerverfeladatokra is, ahol megint csak nem biztos, hogy Windows vagy Windows Server fut.
-
sad_Vamp
őstag
Fizetnem kell érte KÜLÖN bármilyen almás gépet veszek?! a válasz NEM... lehúzhatom a régebbi verziót is (sok esetben) és ingyen kapom az újakat is, ergó ingyenes...
Ez megint maszatolás: a W7-nél wan olyan, hogy install updates LATER!!! Az advanced, hű de modern W10ből ez valahogy kimaradt!
Hogy a W7 kémkedik e (és főleg mennyire a W10-hez képest) ezt bevallom nem tudom, alátámasztás esetleg?MineFox54, PuMbA:
macOs és android - be van építve az árba? Építse be az MS is. Nem érdekel, de még az ingyenes spyware-t sem teszem fel/használom szívesen, nem hogy fizessek érte?!
A jelen állás az, hogy veszel telefont rajta van a rendszer, nincs olcsóbb megoldás. Veszel MAC-et rajta van a rendszer, nincs olcsóbb megoldás(legálisban). Veszel laptopot.... na itt már sokszor választhatsz Winnel, vagy Win nélkül és bizony van ár különbség.... Építed a gépet... na ott még többet kell hozzátejelni.
Oldják meg! Fejjék meg az Intelt, Nv-t, AMD-t, alaplap gyártókat stb... nem érdekel, de akkor legyen mindig és mindenkor ingyenes a win... és akkor már nyugodtan lehet olyan szar, mint némelyik linux (vagy mint némely OsX vagy Android verzió), de akkor már senki sem pampogna, mondván ennyi telik tőlük INGYÉÉ'!!! -
Syl
nagyúr
>A magyar tízes angolul és magyarul egyaránt keres, a többi ilyet nem tudott.
Cseszhetem, ha én dokumentumra, képre, zenére, filmre stb. keresek, akkor csak bámulom az üres találati mezőt és kezdhetek kattintgatni az egérrel...
A hetes legalább egyszerre, egy helyen mutatta a talált programokat, dokumentumokat stb. -
azbest
félisten
minden hardveres megoldásnak alávágott, helyette egy kiforratlan és semmivel sem kompatibilis dx-es ótvarság lett. Aztán később az OpenAL kezdte belopni magát. De manapság is kerülőutakon jár némelyik megoldás, pl a gpu-k hangkezelése kapcsán is. De ha jól emléksem aztán a dx-es apiban is kirúgták a széket a felkötött hangkártyagyártók láb alól. Az ms őket is csúnyán megszívatta az elmúlt évtizedben.
Nem tudom milyen professziobális win-es hang megoldásra gondoltál. Amennyire tudom a profi megoldás az , hogy kihagyják az egész win-es szoftveres gányolást a hangfolyamatból és a program közvetlenül a hangkártyára küldi a hangot, amibe nem nyúl bele semmit a win: ASIO.
Profi = a win szoftveres mixere ki van hajítva.Azt látom, hogy volt már vista sp1-től WASAPI nevű megoldásuk.A 10-től pedig AudioGraph néven fut egy szoftveres mixer, amiben már a programnak nagyobb kontrollja van arra, hogy mennyire nyúlhat bele a mixer a hangba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged