- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
>A Windows 7 normális supportja 2015 Január 15-én lejárt, azaz szerintem ettől a dátumtól kezdve megjelent hardvereket nem köteles támogatni
Igeeen? Akkor a '15 végén, '16 elején megjelent Skylake CPU-kat hogyhogy mégis támogatják?
Egyébként meg nem driver-, hanem biztonsági támogatásról van szó!
Mert azt ne magyarázza nekem senki, hogy KabyLake olyan forradalmi és fundamentális változást hozott a SkyLake után, hogy egy ilyen határt "kénytelen" meghúzni az MS.(#224) schawo
>hivatalos Apple álláspont: mindenki kinyalhatja
Az Apple mindig is (na jó, az Apple II idejében még nem) egy patkány cég volt...
-
Syl
nagyúr
>A magyar tízes angolul és magyarul egyaránt keres, a többi ilyet nem tudott.
Cseszhetem, ha én dokumentumra, képre, zenére, filmre stb. keresek, akkor csak bámulom az üres találati mezőt és kezdhetek kattintgatni az egérrel...
A hetes legalább egyszerre, egy helyen mutatta a talált programokat, dokumentumokat stb. -
Syl
nagyúr
válasz
sad_Vamp #193 üzenetére
>a 8-as winnél kezdődött amikor jó dolgukban nem tudtak mit csinálni, igy a tapicskolást erőltették PC-n.
Fél világ szidta a Win8 csempéig, és videók alapján nekem sem tetszett.
Aztán új gépet építettem és Win8-at vettem hozzá. Meglepően kellemes volt a használata, eltekintve a tehénsz*r lapos felülettől. A heppem az hogy az ablakok legyenek vizuálisan könnyel elkülöníthetőek, ányékokkal stb.
Aztán jött a Win10 és visszatért a Start Menü. És nekem mégis valahogy jobban bejön a Win8 kezdő képernyője.A Win7 kaotikus start menüje már akkor sem tetszett amikor még a bétát teszteltem. Az egyetlen előnye a nagyon jól működő keresője. Mert mondjon ki mit akar, a hetesben a kereső 100x jobb, mint a tízben.
-
Syl
nagyúr
válasz
sad_Vamp #193 üzenetére
Gondolom a kolléga arra célzott, hogy a Win7 telepítője nem ismeri az új gépek alkotóelemeit és tucatjával kell az install után telepítgetni a drivereket, míg a Win10 felmegy oszt jólvan.
Ebből a szempontból igaza is van.
Ám más, technikai vagy biztonsági szempontból egyáltalán nem elavult a Win7. Az hogy haladni kell a korral meg megváltoztak az igények, körülmények, ez mind csak marketing bull shit. -
Syl
nagyúr
válasz
Nekomajin #188 üzenetére
>Majd megváltoztatják az illetékesek a döntésüket, ha még évek múlva is alacsonyabb lesz a Win10 piaci részesedése, mint a Win7-é.
Aligha. Mindent el fognak követni, hogy a 7 meg a 8.1 eltűnjön a történelem süllyesztőjében.
Ma még csak az új CPU-kal szerelt gépek nem frissülnek, de holnap? Letolnak valami installer update-et a régi rendszerekre, ami megmakacsolja magát és nem enged semmilyen programot telepíteni.
De nem akarok ötleteket adni az MS-nek -
Syl
nagyúr
>örülnék ha a Linux végre nem >5% OS lenne
Ha arról az oldalról nézem, hogy akkor esetleg komolyabb cégek is fejlesztenének rá (pl. Adobe), akkor igen. Ám ha meg arra gondolok, hogy ha nőne a népszerűsége, megjelennének ezen a platformon is a vérpistikék...
>lenne táblagépre x86-os Linux
Keresd Dave™ kollégát - Surface Pro 3-on használ "sima" Ubuntut
[link]
Ha a programod nem megy indítópultból, vedd fel a feladatütemezőbe. Ott lehet adminként indítani programot, akár úgy is, hogy nem jelentkezel be. És persze úgy, hogy nem ugrik fel az UAC engedélyező.
-
Syl
nagyúr
>A Microsoft egy ideje már nem titkolja, hogy a modern processzorok esetében rá fogják kényszeríteni a felhasználókra a Windows 10-et...
A Microsoft legszívesebben minden felhasználót Win10-re kényszerítene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest