Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #219 üzenetére
Használok Maceket is, de az tényleg egyre szarabb. Amikor a win alatt tökéletesen működő hardvereim (közötte sokezer dolláros szintetizátormodulok) jó részét nem tudom szóra bírni Yosemite fölött, az kiakasztó. Amikor pedig a drága pénzért megvásárolt Apple Logic szoftver legfrissebb változata is csak Yosemite-ig működik rendesen (hivatalos Apple álláspont: mindenki kinyalhatja), az vérlázító.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Mercutio_ #24 üzenetére
Ez a cég méretétől, bevételétől, és a win-en dolgozó (nem dolgozó) kedves munkatársak számától függ. A kérdés feltevés a lényeg, értem én.
És ami a legfelháborítóbb ENNEK A CÉGNEK a ****** ******* ******* cégeknek az állami szférába való integráltsága, kis hazánkban. Nyilvánvalóan 100miliókat/milliárdokat költ(het) a cég korrupcióra, amiért még mindig nem született meg a kormányzati döntés a free oprendszerek használatának irányába evezésről.
Én (sündörség) ma búcsúztam munkahelyi gépemen a win7 pro-tól. És a cégrész integrálása miatt, (a Készenléti Rendőrség
boldogcsaládjának tagja lettünk) a rendszergazda jogosultságomtól is.Hétfőn(jah akkor nem, mert Rendőrnap, szóval kedden) márboldogWin10 userként kezdhetem a munkát. Kimondhatatlanul örülök.Legutóbb az év elején örültem ennyire, mikor újabb 20e Ft illetményemelésemet nyelte le a
Belügyminisztérium(3 év alatt ez már a második alkalom) a narancsos rezsim. Bizonyára kellett a pénz Win10 licenszekre. Persze a média most is hangos volt a garantált bérminimum megemelésétől. "Ez komoly dolog! etc."
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest