- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
sad_Vamp #371 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Kérdezem, "az EULA EU-n belül nem legális" , és akkor ebből mi a kötelezőjogszabály ami minket usereket is érint és kötelező is betartani?
A lényeg mi itt EU-ban élünk és járjunk, az EU bíróság/parlament/mittomén mi kihez ha gondunk is van ezzel az m-el és ennek a komoly költségeit minekünk is vállalnunk is kell?
Ha ez a tényállás így van akkor a váltáson is érdemes el is gondolkodni, mert erre sokan nem is gondolnak, mint énsem és itt a pont a végén.
A sajnálatos ebben az hogy ez problémát és fejtőrést is okoz itt minden usernek, mert m-nek is vannak jogászai és lehet csűrni is kicsavarni a jogi dolgokat és a user issza a levét ha jól is gondolom, mert nem is vagyok jogász?
Igyekeztem röviden válaszolni és jó éjszakát is kívánok. -
IstvánLászló
őstag
Tisztelettel! , jelezném nem vitát szeretnék generálni és nem az x degradálása a célom.
Én használnám is örömmel az x-et, ha nem is lenne ködös és mizéria mentes is lenne.
A téma lényege hogy mit akarhat is tőlünk,"m", itt a nagy pont a végén, itt mindenkink szerintem is.
Igyekszem elfogultság nélkül írni, de sok kérdésre nem is találom a jó megoldást és mi a válaszotok és véleményetek most erről?
Kérem hogy a cél ne egymásnak az ugrása és degradálása és személyeskedés is ne is legyen a lényeges, mert el is olvastam itt az összes Hszt és mindenkinek a véleményét tiszteletben is tartom és itt a pont a végén.(#365) djculture
+1
(#367) sh4d0w
+1
A lényeg m egy CPU detektálása és CPU-t a GPU-tol megkülönböztetni problémákat okoz nekik, mi is van hogyan ezt nem is értem?
Nem igazán értem ezt mert, példaképpen mondom hogy xp is detektálja a "régi" , procikat és gpu-kat még ma is?
A w 7 is korrekten és ezáltal tudja az m hogy milyen a gépeinknek az alkatrészei, vagy tévedek talán ebben, ezekre a kérdéseimre ha lenne válasz?Más téma , olvastam is meg is döbbentet a téma, több helyen is írják.
Az x doksijában, ez szerepel, hogy képet és hangot és mást is rögzíthet, böngészési és egyéb szokásinkról és ezért fizessünk is nem kevés pénzt is m-nek!!!!
A lényeg ha ezt a feltételt a szerződésben nem is fogadjuk el!!!A szerződésben akkor is leírták ezt és akkor a gépeinkre nem is telepíthető az x, nálam ez ki is verte a biztosítékot, mert ezt idáig nem is tudtam hogy megveszem, példaképpen mondom x-et minimum: 33.990,- forint ért, de van ennél drágább és itt a pont a végén.
Tehát egy új példa, tényleg csak is példaképen is mondom és nem az észt akarom most osztani.
Tételezzük is fel a következőt, ha valaki ezt a feltételt nem tudja, mert most vett is magának először egy gépet életében, mert idáig nem is használt még gépet otthon, csak a munkahelyén és ajánlották is neki az x-et és ismerkedni is szeretne a nettel és megveszi az x-et és otthon telepítené is boldogan a gépére és ki is derül hogy szerződést igen vagy nemmel kell elfogadnia és ő ezt nem is akarja hogy adatait, "Bármire is használják is fel", rájön hogy bukott a vásárláskor egy csomópénzt és gépe így nem is ér semmit x nélkül!!!Kérdezem ilyen esetben mit is tehet egy tapasztalatlan kezdő ember, pénzét is vissza is kaphatja?
-
IstvánLászló
őstag
"A több gépet akarnak lekémlelni a Win 10-el.", sajnos ezt olvastam és olvasom és televan a net és a userek is ki is akadtak ezen, de ebbe a témába nem is megyek most bele és itt a pont a végén.
A Ryzen proci mostani megjelenése esetében indokolható a lépés, mert egy teljesen új processzorról van szó és Amd is jelezte, igen korrekten hogy x-lesz a támogatása, de tudom hogy tesztelték 7-en és 8-on is hogyan is működik, mert a usereket ez is érdekelte és működöt és kiderült hogy inkább x-en kell tesztelni, mert ez az ajánlott is a hardverhez.
Remélem hogy javítják az x-et és lesz egy stabil os is amit mindenki boldogan is telepit.
"Mert ha te csupán annyit vársz el, hogy az általánosságban érkező frissítéseket továbbra is kapja a Win."
A jogos elvárás ez, vagy nincs igazam és igazunk, talán tévedhettem is mert nem is vagyok jogász és ügyvéd és itt a pont a végén.(#340) azbest
+1 -
IstvánLászló
őstag
"Az elvárás csupán annyi lenne, hogy az új hardvereket csak egy architektúrára kelljen optimalizálni, mert így lehet stabil és jól működő rendszert kiépíteni."
A lényeg nem a w 10 ellenében írnak itt a kollégák, de én sem és itt a pont a végén.
Amúgy meg ha olvasol is itt, hozászolásokat és nem csak írsz, akkor láthatod is kellene, hogy nem azt várjuk, hogy az m is igazítsa hozzá a Win7-et a legújabb vasakhoz, hanem azt, hogy ami régen is egyébként működik, azt ne tiltsák le, remélem így már érthetőbb már neked is.
Kérdezem hetekén építesz is ujj gépet, mert csak így tudom megérteni az elvárásodat?
A lényeg igyekeztem a realitásnak a talaján is maradni és nem is vagyok elfogult.
A fejlődés ellen, itt én sem és a kollégák sem akarnak gátat is szabni, ezt látnod és mérlegelni is kellene.
A lényeg én nem is akarok bétateszter is lenni, mert kivárom hogy egy stabil és megbízható x-et telepíthessek a gépemre, mert a vasam x compatibilis és remélem hogy lesz is hamarosan. -
IstvánLászló
őstag
válasz
King Unique #225 üzenetére
A Windows 10-nek a támogatása is érdekes hogy 2025-ig tart és ennyi és ezt írtam.
(#221) schawo
A kollégától korrekt segítséget is kaptam.A szándékom hangsúlyozom, nem a w-10 degradálása, itt a w-7 és 8 a téma és szerintem ezt tudod és pont.
A lényeg nem vitatkozni akarok itt és oltogatni és okoskodni nem is áll a szándékomban és ez a fontos.
A szavaidat beidézem, "A többinél meg ott a folyamatos build upgrade lehetősége." , kérdezem ez most a lego kiállítás?
A lényeg, "különféle branch-ek vannak",ez engem nem is érdekelt idáig sem, mert jól el is vagyok a 7-el és köszöni de jól is van a gépemen.
Az újabb és újabb buildek támogatása ugyanezen ágon már a toldozása és foltozása is hosszabb lesz és itt a pont.
A W 10 Home 64bit OEM magyar ára: 37.990 forint és további verziókat nem is sorolom és pont.
A lényeg én bétateszer a pénzemért, hadd ne legyek és én döntöm is el hogy mit is vásárolok is meg.
Nagyon nem akarod érteni ezt a problémát, te és mások sem, de igyekszem is korrekten válaszolni.
A fontos egy gép összerakásánál az os egy fontos tétel, nem is mindegy és az ára és itt a pont.
Remélem semmilyen sértőt nem is írtam és számomra a beszélgetés a fontos a témában.
Köszönöm a segítségedet hogy írtál.(#247) Nekomajin
+1
Tisztelettel.
István László -
IstvánLászló
őstag
+1
-
IstvánLászló
őstag
válasz
mbalint987 #212 üzenetére
A lényeg elolvastam az összes hozászolást, mert érdekel hogy most mi a helyzet.
A szavaidat be is idézem, "De! Amit vállaltak azt teljesítsék is! Ha vállalták, hogy ez az operációs rendszer 2020-ig kapni fogja a biztonsági frissítéseket, akkor kapja, attól függetlenül, hogy a számítógépben milyen a rendszerrel kompatibilis processzor csücsül." , igen ebben igazad is van.
A Windows 10-nek a támogatása is érdekes hogy 2025-ig tart és ennyi.
A téma Windows 7 és 8.1 és most ez a fontos, itt mindenkinek is ez a fontos hogy kifizette az árat és pont.
A véleményed szerintem korrekt és érthető, részemről köszönöm a munkádat és mindenkiét.(#214) Syl
+1(#218) Clay
Nagyon nem akarod érteni ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest