Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Nem tom😀Egy hete kb hogy leszedtem az Ms-től,ki irtam dvd re azt telepítettem.Utána nem talált frissitést.Comodoval nincs semmi baj win 7 en.Szóval nem a comodo a baj,ha másik rendszeren működik hiba nélkűl nem?😀De.Az összes drivert felrakja a win 10,egyet nem azt az alaplapomhoz kapottal telepítem fel.Amúgy játékok net stb minden fasza,csak gondol egyet és jelszókérést visszaállítja,meg amiket már leírtam csinálja random.Nem beállítási bajom van,csak szar a win 10😜
-
Pécsi gyerek
addikt
Comodot használok.Telepítésnél ugye kikapcsolja a defendert.Na az fogja magát azt vissza kapcsolja😁Inditásnál jelszót kér,peddig már minden helyen lelőttem.Egy ideig nem kéri,azt gondol egyet azt megint.Volt olyan fagyásom feladatkezelőben,hogy csak a restart segített.Soroljam még😕A win 7 el semmi baja a gépemnek.Érdekes.....
-
Pécsi gyerek
addikt
Na én is probálgatom a napokban ezt a win 10- et.Gyorsabb.És ennyi 😁De olyan idegesítő dolgokat csinál hogy amint meglesz az új vinyóm,megy vissza a win 7😀Jelenleg én százszor jobban elvagyok az új kaby lake proci,win 7 párossal,mint evvel az új rendszerrel.Ha azt akarják hogy váltsak,akkor van hova fejlődni.😕(amúgy nem gondoltam volna,hogy enyi idő után is enyi nyűgje lehet ennek az új rendszernek)Viszlát win 10.😜
-
Pécsi gyerek
addikt
Én most raktam fel kíváncsi ságból a win 10- et.Idáig win 7-el ment a kabylake proci+rx 460,hibátlanúl,nekem teljessen megfelelt.Elsőre ami szembetűnőbb,hogy gyorsabb.Plussz nekem hatalmas meglepetésemre az összes drivert felrakta,kivéve eggyet,azt az alaplaphoz kapott cd-ről kellett felraknom.Amd driver meg minden fenn volt a telepítés végén😀Ez egy nagyon jó pont neki
Idáig (1 nap) alatt semi nagy baj nincs vele.Persze más egy kicsit szokni kell,de az xp után a win 7-et is szokni kellett.Telepítettem játékokat is,ugyan az kb,semmi zavaró nincs.A csempéket is kicsit átrendeztem/töröltem.A véleményem az hogy egy átlag magyarnak,filmre,játékra,álltalános kis gépecskének,semmi gond nincs a win 10- el.Kb 2 hét múlva jön az új vinyó,ha addig nem lessz vele probléma akkor ezen a gépemen marad
Peddig én aztán nem akartam váltani win 7-röl
Amúgy ettől függetlenűl az ms bekaphatja,mert nem fer ahogy a kaby/ryzen procisokkal pl kiakar babrálni
-
Pécsi gyerek
addikt
Na felraktam mégis,hajtott a kíváncsiság
10- én veszek vinyót,addig bizonyíthat a win 10.Ha nemtetszik,akkor nem marad.
-
Pécsi gyerek
addikt
Vót mán tegnap ipon-on
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest