- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újoncka
aktív tag
a rover csak egy kérdés volt mert kinézetre tetszik!
Psychonaut
Azért nem mentem át oda mert az értelmetlen balablánál már itt több infót kaptam!
Ott meg csak a bla bla bla bla bla megy semmi indok okfejtés semmi... Ennyierővel az óvodában is kérhetnék tanácsot! Úgy hogy maradnék itt!Utána néztem a rover alkatrész áraknak, jelentősen nem drágább mint egy opel vagy egy suzuki! Ha nem bontott alkatrészeket nézem... Tény ritkább mint a másik kettő! De bárdi,unix ban nem olyan eget verő a különbség az árakban!
Motion_Blur
A suzukis véleményed én is osztom! Nincs azzal a kocsival semmi baj főleg a Swift2 vel!
Kasztnija jó sőt vannak már nála rosszabbak is! A régi suzuk meg ugye karambolozni kell vagy autókázni? Persze jó ez nem függ össze!Sandrew
Köszi neked isUi: Akkor még mindig Opel vagy Suzuki
-
Motion_Blur
félisten
Valamilyen szinten fel kell nőni szerintem az ilyen döntésekhez.
Egy autó arra való - szerintem - hogy minél kevesebb ráfordítással a lehető legtovább szolgáljon és megbízhatóan elvigyen A-ból B-be. Nem hinném hogy egy autó az önkifejezés eszköze. Ha szerelemből vennék autót akkor Ferrari-n kívül mást nem tudnék elfogadni, szal sokáig nem lenne autóm
ez alatt meg csak az ész érvek döntenek.
Senki nem lesz attól egyedibb egy suzukisnál hogy egy idősebb, megbízhatatlanabb, valszeg rejtett hibákkal teli tankert választ.
Lassan 2 éve van meg az autóm (Swift II 2006), most van benne 90e km de makulátlan állapotban van műszakilag és és esztétikailag is. Olajat egy cseppet se eszik, pedig van amikor olyanom van hogy tolom neki.. szervizben azt mondták ha vigyáz rá az ember és megvannak a kötelező olajcserék, ezek a motorok simán elmennek 400e km-t bármiféle generál nélkül.. úgyhogy felőlem lehet szidni a márkát, én megtapasztaltam az ellenkezőjét mindannak amit az átlag magyar kivagyi, sznob társadalom ráaggatott erre a márkára.
Na end off, csak kijött belőlem, sok baromságot olvastam ma ezzel kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Escape from Tarkov
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest