- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Psychonaut
veterán
Ritka autokat eleg kockazatos nezni, foleg az alkatreszellatas miatt. Ugye ha keves volt belole, ertelemszeruen bontoban is keveset/alig fogsz talalni (ottani alkatreszek meg zsakbamacskak is ugye), gyari alkatreszt aranyarban merik (akarcsak a Volvonal), utangyartottat meg szinte nem fogsz tudni venni (nyilvan ha keves volt a modellbol nincs akkora igeny ra).
Amugy a Roverek hiresen megbizhatatlanok (legalabbis a 2000 es azutaniak - az elotte keszultekrol nem sokat tudok).
Amugy miert nem mesz at a mar korabban is linkelt autostopikba?
-
Ramirex
csendes tag
-
-
Dany007
veterán
Nekem egy helyen intézték, egyetlen nap alatt. Szerintem így a legjobb, mert reggel bevittem munka előtt, majd utána hazahoztam.
Valami ilyen helyet kéne neked is keresni. Amúgy fogalmam sincs. Gondolom cégenként változik. De olyan nagy különbségek nem lehetnek.
Átírás, eredetiség vizsgálat, törzskönyv (!), meg az új biztosítás. Ez volt durván 85k. Ebből csak a negyedéves biztosítás volt olyan 12-15k asszem.
Lehet, hogy párezer forinttal olcsóbban is meglehet oldani, de nem hinném, hogy 10k különbségek lennének.
Én úgy szoktam, hogy ha új kocsit akarok (álmodozás: ) ) akkor alap, hogy 100k-t az ilyen "apróságokra" áldozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest