- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Azé' ne kövezzetek má' meg, ha azt mondom: nekem tetszik.
-
veterán
-
totgab02
junior tag
válasz Juhaszatti #22 üzenetére
Senki nem is mondta hogy emiatt kevesebben veszik az ilyen telefonokat. Attol hogy utaljak meg megvasaroljak.....
-
Matada2.3
veterán
válasz szabogabor10 #17 üzenetére
Ez elvileg azért van, mert nem OLED van benne, vagy csak bénán van megtervezve. A X-nél is csak azért nincs alul káva, mert be van hajlítva a kijelző. Yt link
Finn the human
-
Juhaszatti
addikt
Ez milyen logika hogy az maradt, hogy szerintem a notch miatt veszik többen?
Nem a notch miatt veszik többen, hanem a notch nem egy olyan tényező, ami miatt kevesebben veszik meg az adott telefont. Tehát többen vannak akik nem utálják. Többen vannak akik vagy le sem szarják hogy ott van, vagy elfogadják mint kompromisszumot, vagy akár szeretik is, mint akik kifejezetten utálják.
Az alapfelvetés amire reagáltam az volt, hogy a többség utálja, ami ebben a formában hülyeség. Persze ha majd kijön egy megbízható felmérés ami ezt támasztja alá, nem szólhatok semmit.[ Szerkesztve ]
-
totgab02
junior tag
válasz Juhaszatti #20 üzenetére
Hat most magadnak mondasz ellent hogy a p10 pro szinten csucs volt es kevesebben vettek mint a p20at ami noccsos. Szoval megmaradt az higy szerinted a noccs miatt veszik tobben.....
Az eladasi mutatokbol hogy mifele logika alapjan kovetkeztetsz arra hogy tobben vannak mint akik utaljak.... Ha egy jo teloert ennyi kompromisszum kell foleg ugy higy nem is van mar nagyon noccs nelkuli uj telo akkor nyilvan nem fogja vissza az eladasokat... En is op6ot rendeltem pedig utalom a noccsot😂
Ez megint milyen logika hogy attol hogy tobben mondjak hogy utaljak a noccsot meg ok vannak kevesebbem mert akik szeretik azok biztos cska csondben maradnak... Ugyanugy sok noccs utalo is csondben marad vagy elmondja egyszer a velemenyet es kesz.
Ha kijon egy felmeres arrol hogy hogy viszonyulnak az emberek a noccshoz es teged igazol akkor nyilvan nem momdhatok semmit de ez ilyen formaban hulyeseg amit mondtal😂
-
Juhaszatti
addikt
A P10-re ez nem volt igaz mikor megjelent? Mert ugyanannyira képviselte a csúcsot akkoriban mint most a P20 Pro, mégis kevesebb fogyott belőle.
Egyébként egy szóval nem mondtam hogy kell nekik a notch, hanem hogy kevesebben vannak akiknek nem tetszik. Nekem sem tetszik.
A piac legjobb kamerájával meg nem értek egyet.[ Szerkesztve ]
-
Cultus
tag
Pfejjj, de randa ez a hatalmas szenzor sziget. Vicc az egész...
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
totgab02
junior tag
válasz Juhaszatti #8 üzenetére
Es megis mifele logika alapján gondoltad azt hogy aze emberek nem a piac legjobb kameras kepessege, a csucshardver, a szoftveres ujitasok, az uzemido miatt veszik a p20 prot hanem mert nekik kell a noccs😂 ugyanigy az osszes tobbi telonal.
-
veterán
Azt az alsó sávot nem igazán tudják elhagyni az androidos gyártók.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
judas13
addikt
XXL-es Nocccss iPhone X után szabadon...
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Szóval lesz egy erős hardver gyenge akksival, és egy közepes hardver nagy akksival
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
eclipse19
senior tag
válasz Juhaszatti #12 üzenetére
És ez tuti, hogy a nocccsss számlájára írható.
Mert az emberek imádják, ha marginális mértékű képernyő növekedésért cserébe, használhatatlanná válik egy fontos fícsör, úgy mint az értesítési sáv.Ez csak akkor derülne ki, ha lenne ugyanaz noccss nélkül is.
De nincs.[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
eclipse19
senior tag
Csak kíváncsiságból kérdezem: milyen eladási mutatók?
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
dzsi23
addikt
Tuti visszasírom majd, ha leállnak vele. Egyébként ez a notch tényleg .aszott nagy lett.
(#5) eclipse19:
Ugyanmár, minek az az értesítés? Csak kizökkent a nyugalmadból. Nincs értesítés, nem kell vele foglalkozni.(#9) Phoenixy:
Valaki meg a kétlányegycsészét szereti, mégsem teszi közzé.[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
Én pl. imádom a notch-ot, de sose írok róla sehol, mert fölöslegesnek érzem, hogy erről minden topic-ban vitát indítsak. Ez most egy egyszeri kivétel, hogy leírtam.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
totgab02
junior tag
Ha a tobbseg utalja attol meg nem meno, csak ezt a gyartok nem tudtak akkor amikor ezek a telefonok a tervezoasztalra kerultek, hiszen az idei telefonok fejlesztese mar tavaly megindult, egy lefixalt tervet meg bonyolult es koltseges megvaltoztatni, szoval iden joforman csak ilyenekkel nezunk majd szembe, jovore hatha eljő a megvilagisodas.
Vagy legalabbis en erre gondolok ezert megy ez most ennyire, igy higy kicsit elgondolkodtam rajta
-
H1N1
tag
Mikor törődtök már bele,hogy a noccccs a menő?
-
eclipse19
senior tag
És az értesítések ikonjai vajon hol jelennek meg?
Mert az értesítési sávon
(illetve azon a megcsonkított izén, ami a NOCCSSS-nak hála maradt belőle)
na azon biztos nem.Idióták.
-
Psychopeti
senior tag
Jó széles lett az a szenzorsziget
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Bwin87
tag
Már lassan minden telefon követi ezt a csúnya szenzorszigetet nagyon ronda
Sony Xperia 1 V
-
lesi20
csendes tag
Fehérben az a két kamera nagyon rondának néz ki. Feketében még elmegy
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó