Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Ez milyen logika hogy az maradt, hogy szerintem a notch miatt veszik többen?
Nem a notch miatt veszik többen, hanem a notch nem egy olyan tényező, ami miatt kevesebben veszik meg az adott telefont. Tehát többen vannak akik nem utálják. Többen vannak akik vagy le sem szarják hogy ott van, vagy elfogadják mint kompromisszumot, vagy akár szeretik is, mint akik kifejezetten utálják.
Az alapfelvetés amire reagáltam az volt, hogy a többség utálja, ami ebben a formában hülyeség. Persze ha majd kijön egy megbízható felmérés ami ezt támasztja alá, nem szólhatok semmit. -
Juhaszatti
addikt
A P10-re ez nem volt igaz mikor megjelent?
Mert ugyanannyira képviselte a csúcsot akkoriban mint most a P20 Pro, mégis kevesebb fogyott belőle.
Egyébként egy szóval nem mondtam hogy kell nekik a notch, hanem hogy kevesebben vannak akiknek nem tetszik. Nekem sem tetszik.
A piac legjobb kamerájával meg nem értek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A One Power kisöccse is bemutatkozhat a Lenovo / Motorola bevágásos Android One szériáján belül.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest