Újabb szenzorszigetes Motorola bukkant fel

Néhány hete bukkantak fel az első pletykák a bevágással szerelt Motorola One Power érkezéséről, és a műfajban kötelező, a bal felső sarokban függőlegesen elhelyezett, dupla hátlapi kamerarendszert is meg lehetett pillantani. Az Android Headlines viszont most arról számolt be, hogy a Lenovo mobilos divíziója alá tartozó phablet nem egyedül érkezik: alább az üvegszendvicsbe foglalt Motorola One látható.

Legalább két színvariációja lehet a Motorola One-nak
Legalább két színvariációja lehet a Motorola One-nak (forrás: Android Headlines) [+]

A publikáció túl sok konkrétumot nem tud megosztani azon kívül, hogy a One szerényebb méretű lesz a One Powerhez viszonyítva, azonban sem a képátlóra, sem pedig a mellékelt hardverre vonatkozóan nem érkeztek tippek. Az előlap szinte teljesen megegyezhet a két Android One készülék között, az alábbi kép alapján mindenesetre a Motorola One álla (alsó kávája) arányaiban vastagabb lehet.

A One-t (balra) és a One Powert (jobbra) elölről a méretei különböztethetik meg, illetve az alsó káva eltérő vastagsága
A One-t (balra) és a One Powert (jobbra) elölről a méretei különböztethetik meg, illetve az alsó káva eltérő vastagsága [+]

Akárcsak a fémházas One Power, a szerényebb variáció is hátul, a Motorola logóba rejtheti az ujjlenyomat-olvasót, a LED villanó pedig a két kameralencse között kaphat helyet. A One Powerről egyébként annyit már sejteni, hogy 6,2"-es, 1080 x 2280 pixeles képernyővel, 4 GB RAM-mal, 64 GB-os tárolóval, 8 megapixeles szelfikamerával és 12 + 5 megapixeles hátlapi párossal érkezik. A One esetében a fentieknél szerényebb specifikációra érdemes számítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés