- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
vegyszer #170 üzenetére
Azt lassan meg kéne tanulni, hogy az Apple nem a termékért kér pénzt
Persze, hisz a saját fejlesztésű rendszer, szoftverek, ökoszisztéma és hardver mind mind ingyen van
Bár igaz, ezek összessége adja a felhasználói élményt amiért emberek 10 milliói hajlandóak fizetni.Az más kérdés, hogy ugyanannyit, vagy akár magasabb összeget is képesek emberek kiadni a Samsung optimalizálatlan, biliműanyag eszközeiért...
-
Parallaxis
addikt
Mobil fotós topikban kell szétnézni, nem tesztet olvasni.
Több nemzetközi hírű fotós és fotóriporter is használ mobilos fényképeket a munkája során, valami oknál fogva nem a Nokia termékeit favorizálják
---
Rubbi:
Nézd egy szóval sem állítottam, hogy az 5s kamerája rossz, sőt, de azért nem kell beállítani úgy mint a legjobb fotós mobil, mert nem az.
Ezt én sem állítottam, de azt figyelembe véve, hogy lassan 1 éve piacon lévő készülék még mindig fel tudja venni a versenyt a legújabb modellekkel is, az azért elég beszédes.
Arra mondjuk én is kíváncsi vagyok, hogy az i6 mit fog nyújtani ezen a téren.
-
Parallaxis
addikt
válasz
SpongyaBob #112 üzenetére
Érdektelen, ha itt a tesztben és jó pár külföldi tesztoldal tanúsága szerint is, sokszor a 1020-asnál is jobb volt, vagy hasonló szintű az i5s-el lőtt fotó.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Maranello74 #87 üzenetére
No ez a marhaság, mert a home gomb bármikor lehet kisebb, vagy laposabb, hogy vékonyabb legyen a káva, viszont az rontana a biztos fogáson.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Elpresidente #51 üzenetére
Lássuk be, minden gyártó ilyen vásárlói bázisról álmodik.Az Apple-nek ez minden évben sikerül. Ez a teljesítmény, nem a magok száma és a kijelző felbontása.
Azért ehhez a felhasználói bázishoz kell megfelelő termék is, anélkül elpártolnának az emberek semmi perc alatt.
A Nokiának nagyobb felhasználói bázisa volt és még az Apple-nél is nagyobb hype övezte (gyakorlatilag a legtöbb embernek Európában a mobiltelefon egyet jelentett a Nokiával), aztán nézd meg hova jutottak megfelelő fejlesztési irány és elfogadható termékek hiányában.
-
Parallaxis
addikt
Jó nagy kezed lehet
A Note 3-at én is gond nélkül használom akár egy kézzel is
Nekem éppen az a problémám az iPhone-al, hogy kicsi a kijelző (ha megszokod a nagyobb tepsiket, akkor már nincs vissza út, mert minden más játékszernek fog tűnni) és ha lesz 5,5"-os, akkor veszek csak. -
Parallaxis
addikt
ja bocs, a Sony sz.r, mert nagy kávát hagy, de az Apple király.
Írtam én ilyet??? Ha nem, akkor miért is nekem címzed ezt a kirohanást???
Egyébként meg, miből vagy te 100%ig biztos abban, h nem fog nőni az ára?
Mert sok-sok éve ez az Apple stratégiája és nem csak a mobiloknál, hanem minden termékénél.
most meg minden elképzelésük, amihez eddig tartották magukat, romokban. Miről is beszélünk?
Fikciókról? Találgatásokról? Vagy esetleg te már láttad a valódi iPhone 6-ot? Kétlem..
Konkrétan semmit nem tudsz, csak találgatsz te is, de már pálcát is törsz... -
Parallaxis
addikt
A 850 dolláros árat vajon honnan vették???
Az Apple soha nem emeli meg az új készülék árát, hanem a régi befejező árán adja az újat.
Ez alapján meg 649 dollár lesz a független készülék ára az USA-ban (kb. 150 eFt).---
halkow:
Ha nem lenne ott az irdatlan nagy káva alul és felül akkor 5" is simán bele férne
Az Apple-nél még vannak értelmes tervezők, akik tudják, hogy kell alul-felül káva, hogy meg tudd fogni azt a készüléket biztonsággal úgy, hogy nem nyúlsz bele a kijelzőbe.
A kis kávás droidos készülékeknél egy rémálom a fotózás, nincs dedikált gomb, megfogni meg alig lehet, mert vagy beletakarsz az optikába, vagy belenyúlsz a kijelzőbe és elfókuszálsz. Egy stabil terepen portréfotózásnál még csak-csak elmegy a dolog, de próbálj meg fotózni egy vékony kávás készülékkel mondjuk egy hullámvasúton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest