- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az nem lenne baj. hogy egyre erősebb, más kérdés, hogy már hová, és minek?
Egy ilyen "vasnak" akkor volna értelme, ha mondjuk két (ne adj' Isten eltérő) rendszert tudna futtatni. Lenne mondjuk egy fain kis dokkoló hozzá (ld. régi Motorola-s cuccok, vagy mondjuk a Asus PadFone), ami által akár mint asztali eszköznek is használható lenne. Mert így most mivel is tud többet, mint egy Jiayu G2F? Tudom-tudom, ez sokkal gyorsabb, meg nagyobb a kijelző ... bla-bla. De, mit lehet ezzel megcsinálni, amit a másikkal nem? Vagy ott van mondjuk a Mi2s-em, ami egy picit már közelebb van teljesítményben a Mi Note-hoz. Nézem speckót, és az egyetlen dolog, ami izgalomba tudott hozni az a DAC és a spec. fülhallgató erősítő. A többi -- számomra -- porhintés. Sokkal jobban örültem volna annak, ha mondjuk azt olvasom, hogy 3-4x annyi ideig bírja, mint az én telefonom. De ilyet nem írhattak, mert amennyivel esetleg energiatakarékosabb a 810-es SoC, annyival többet is fogyaszt "padlógázon", és akkor még az ordas nagy kijelzőről (és felbontásról) nem is beszéltünk. Ekkora kijelző mellé egyébként igazán dukálna egy stylus (ld. Samu Note). A szoftveres részről egyelőre nincs semmi infó, de ha esetleg később kiderül, hogy még a multi-window-t is kihagyták belőle, akkor végképp semmi értelme ekkora csili-vili kijelzőnek.Szóval, ahogy a parasztbácsi mondta az állatkertben, mikor meglátta a zsiráfot: szép-szép, de otthonra nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest