- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
" ... a mostanival mindent meg lehet csinálni valószínűleg amit majd azzal lehet, ettől függetlenül úgy érzem, hogy cserére érett, kell a vérfrissítés ... "
" ... ha most meglát valaki egy Snap 400-zal telefont, akkor igen csak azt fogja mondani, hogy 2015-ben snap 400?"Úgy érzem nagyon más értékrendszerben mozgunk, úgyhogy szerintem ne folytassuk ezt a "vitát".
(#61) Soil Creep
Köszönjuk Emese! You're the troll of the day. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Az nem lenne baj. hogy egyre erősebb, más kérdés, hogy már hová, és minek?
Egy ilyen "vasnak" akkor volna értelme, ha mondjuk két (ne adj' Isten eltérő) rendszert tudna futtatni. Lenne mondjuk egy fain kis dokkoló hozzá (ld. régi Motorola-s cuccok, vagy mondjuk a Asus PadFone), ami által akár mint asztali eszköznek is használható lenne. Mert így most mivel is tud többet, mint egy Jiayu G2F? Tudom-tudom, ez sokkal gyorsabb, meg nagyobb a kijelző ... bla-bla. De, mit lehet ezzel megcsinálni, amit a másikkal nem? Vagy ott van mondjuk a Mi2s-em, ami egy picit már közelebb van teljesítményben a Mi Note-hoz. Nézem speckót, és az egyetlen dolog, ami izgalomba tudott hozni az a DAC és a spec. fülhallgató erősítő. A többi -- számomra -- porhintés. Sokkal jobban örültem volna annak, ha mondjuk azt olvasom, hogy 3-4x annyi ideig bírja, mint az én telefonom. De ilyet nem írhattak, mert amennyivel esetleg energiatakarékosabb a 810-es SoC, annyival többet is fogyaszt "padlógázon", és akkor még az ordas nagy kijelzőről (és felbontásról) nem is beszéltünk. Ekkora kijelző mellé egyébként igazán dukálna egy stylus (ld. Samu Note). A szoftveres részről egyelőre nincs semmi infó, de ha esetleg később kiderül, hogy még a multi-window-t is kihagyták belőle, akkor végképp semmi értelme ekkora csili-vili kijelzőnek.Szóval, ahogy a parasztbácsi mondta az állatkertben, mikor meglátta a zsiráfot: szép-szép, de otthonra nem kéne.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #56 üzenetére
Nem a fejlődéssel van a gond, hanem az iránnyal!
-
<Adamsky>
nagyúr
Mindenki megtörik egyszer.
Én még kitartok. Bízok abban, hogy mindig lesz -- legalább egy -- normális méretű készülék.(#2) Plazmacucci
"Látjátok ezt zabálja mindenki, hogy nagy vásznon nagy számok jönnek sorba..."Sajnos ilyen világot élünk. Az aktuális "buzzword"-ök: a megapixel, a ppi, a 64bit, és még sorolhatnám.
Egyébként, azon kívül, hogy ez a cucc most új, semmi extra (és lényeges!) dolog nincs benne. Nem vagyok Samu párti, de az ottani Note sorozattól még elég messze van.
A konkurenciának számító Meizu-t sem igazán sikerült lenyomniuk (az MX4 Pro legalább ilyen jó, ha nem jobb, még mindig). Aminek egyedül talán "odacsap" az a iPhone 6s. Egy "baj" van, hogy annak célközönségét pont nem érdekli mennyivel jobb (jobb-e?) Xiaomi Note-ja.(#12) maximilian4
Ja, a 3. legnagyobbak, és gyorsan eljutottak ide, de ha innen tovább akarnak lépni, akkor nagyon össze kell szedniük magukat. Indiában és Kínában még persze növelhetik az eladásokat, de attól, hogy "bevegyék" az USA-t és/vagy Európát, nagyon messze vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest