Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

válasz <Adamsky> #59 üzenetére

Neked nem kéne, nekem (sem) igen, másfél éve vettem a One m7-et, idén pedig tervezem a lecserélést egy új HTC-re, remélhetőleg az idei csúcsra, és a mostanival mindent meg lehet csinálni valószínűleg amit majd azzal lehet, ettől függetlenül úgy érzem, hogy cserére érett, kell a vérfrissítés, és az embernek mindig kell valami új a szürke hétköznapokra. Akik havonta cserélik a telefonjaikat elhiszem hogy ez már unalmas, semmi újat nem hoz, nekem új mert már másfél éve megvan a telefonom.

És igen gyorsabb, ami nem blabla, a nagyobb kijelző az számomra is blabla, de gyorsabb, ami nem árt
    Számodra lehet fontos lenne a két rendszer, számomra az hatalmas blabla, még gépen sem futtatnék két rendszert soha

De egyébként ha most meglát valaki egy Snap 400-zal telefont, akkor igen csak azt fogja mondani, hogy 2015-ben snap 400?? Más pl te meg azt mondod, hogy hova már jobbat minek?
    A másik kedvencem, mikor megjöttek a Full HD kijelzők telefonba mindenki "minek?? úgy sem látom a pixeleket?? csak zabálja az akksit, meg akadozni fog meg úr isten minek??"
    Most meg már ha valaki meglát egy jobb telefont 720p kijelzővel, akkor sírva fakad, hogy nem FHD?
    Most ugyan ez van/volt a QHD kijelzőkkel, később pedig már milyen gagyi lesz ha olyat tesznek bele a telefonokba

A fejlődés sosem áll meg, és ez egyáltalán nem gond, a gond az emberek hozzáállása az élethez

• enginev3.0

félisten

válasz <Adamsky> #57 üzenetére

Mármint? Hogy egyre erősebb hardvert kapunk? Vagy mire gondolsz?

Új hozzászólás Aktív témák