Újabb információk a Xiaomi Mi Note Próról

Hirdetés

Csütörtökön, nem sokkal az új Mi Note készülékek bejelentése után mi is beszámoltunk a Xiaomi eddigi legütősebb okoskészülékéről, a Mi Note Próról, akkor azonban még nem lehetett tudni mindent a rendkívül ígéretes phabletről. Időközben felkerültek az internetre a külső paraméterek, és ezúttal sem kell csalódni a kínai gyártóban, ugyanis a 3090 milliamperórás akkumulátor ellenére a Note Pro mindössze 6,95 milliméter vékony, azaz vékonyabb, mint az LG G3, a Samsung Galaxy Note 4 vagy az Apple iPhone 6 Plus. A phablet 155,1 milliméter magas és 77,6 milliméter széles, az utóbbi paraméter a rendkívül vékony oldalsó képernyőkereteknek köszönhető. A készülék 161 grammot nyom.

Nagyon erős specifikációval startolt el a Xiaomi Mi Note Pro

A valamivel visszafogottabb felszereltségű Mi Note-hoz hasonlóan a Pro is 2,5D előlapi és 3D hátlapi üveglappal érkezik. Az előbbi azt jelenti, hogy a Gorilla Glass 3-as védőüveg a széleinél enyhén lekerekített a lehető legkényelmesebb kezelésért, hátul pedig még íveltebb az ugyancsak üvegből készült elem, így az új Xiaomi phabletektől kényelmes használatot várunk a nagy kijelzőméret ellenére.

Nem okozott csalódást a Xiaomi csütörtöki bejelentése

Zenei fronton sem kell csalódni, a tömörítésmentes, tökéletes hangzásért az ESS ES9018K2M audiomodul felel, két TI OPA1612 erősítővel a nagyobb ellenállású fejhallgatók kihajtására. A többi specifikáció már ismert, mégis érdemes gyorsan felsorolni: a Xiaomi Mi Note Pro Snapdragon 810-es rendszerchippel, 4 gigabájt LPDDR4 RAM-mal, 64 gigabájtos belső tárolóval, Cat.9-es LTE modemmel, 4 megapixeles UltraPixel előlapi kamerával és 13 megapixeles hátlapi szenzorral érkezik, kéttónusú leddel és optikai képstabilizátorral megtámogatva. A kijelző 5,7 hüvelykes és 1440 x 2560, azaz QHD felbontású.

Azóta történt

  • 15 millió Mi Note fogyhat idén

    Szakértői becslések szerint tarolhat a piacon a Xiaomi két új csúcskategóriás phabletje, és már most, az előjegyzési fázisban óriási irántuk az érdeklődés.

  • Érkezhet a Xiaomi Mi Note Plus

    Még nagyobb képernyővel mutatkozhat be a Xiaomi csúcskategóriás phabletjének legújabb változata. Az év második felében jöhetnek a gyártó Windows 10-es készülékei.

  • Százmillió mobilt értékesítene a Xiaomi

    Még mindig alig öt éves a Xiaomi, az eladások számában azonban idén is a legnagyobbakkal vetekedhet, a cél pedig a százmilliós álomhatár elérése.

  • Bemutatkozott a Mi Note Black Edition

    A Full HD-s Mi Note új, szemrevaló színváltozata mellett a Xiaomi bejelentette azt is, hogy mikortól lehet a QHD-s Mi Note Prót előrendelni.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Mi Note is

    A Xiaomi újdonsága a Pro verzióhoz képest némileg visszafogott specifikációkkal bír, ám a vállalat így is az iPhone 6 Plus ellen küldi harcba.

  • Xiaomi Redmi Note 4G - valaMivel gyorsabb

    A 4G-s Xiaomi óriásmobil chipsetet és MIUI verziót cserélt. Lássuk, hogy a nálunk is kapható készülék errefelé is olyan jó ajánlat-e, mint Ázsiában!

Hirdetés