- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Speeedfire #142 üzenetére
amúgy meg szerintem nem éri meg az alma a felárat
Mint ahogy a luxus autók sem érik meg a felárukat.
-
moonman
titán
válasz
Speeedfire #131 üzenetére
gondolom, mivel japán animéről van szó és a film saját maguknak üzenet.
-
moonman
titán
válasz
Speeedfire #107 üzenetére
-
x007
tag
válasz
Speeedfire #105 üzenetére
gagyi emailrsz. vs Gmail
+nagy tárhely
+kereső funkció
+reklámmentesez fájt
-
julius666
addikt
válasz
google maps helyett én inkább earth-ot vettem volna alapul, úgy kb. 4× ennyi előny lenne
Egyébként azt elfelejtetted, hogy a térképen azt nézhetem, illetve olyan méretarányban, amilyenben kinyomták.
Gmapsban ezeket a paramétereket olyanra veszem, amilyenre akarom. -
ntomka
nagyúr
válasz
A gmail-es felsoroláshoz hozzávenném a fejlett szűrő (nem a spam szűrőre gondolok) kezelést is. Nemtom ezzel más mail szolgáltatók manapság hogy állnak, de a gmail már a meghívós korszakban igen jól megoldotta ezt, és akkoriban még nem találkoztam hasonlóan jó megoldással.
Valamint a POP3/IMAP/SMTP funkciók is nagyon jók. Úgy be tudom állítani más szolgáltatónál lévő mail fiókjaimat a gmail alatt, mint egy jobb desktop alkalmazásnál. -
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #92 üzenetére
"arról meg nem tehet a google h jók
"
Persze, biztos semmi közük nincs hozzá.
-
moonman
titán
válasz
Speeedfire #68 üzenetére
webes felületről van szó. legalább lenne kikapcsolható.
-
moonman
titán
válasz
Speeedfire #48 üzenetére
"nem azért használ valaki gugli alkalmazást mert gugli, hanem azért mert nagyon jó, gyors, ingyenes"
kérdezz meg 100 embert, mivel keres a weben és azt is, hogy miért. (hint: mert azt ismeri)"én még nem találkoztam olyannal h egy google szolgáltatás leáltt volna"
nem olvasol IT Café-t?"mindig van support"
persze közlik a blogjukon, hogy dolgoznak rajta, de becsszó ez volt az utolsó."nekem pl a böngészőm is chrom, mert kicsi, gyors mindent tud ami nekem kell"
akkor örülök neki, hogy jót választottál. nem ezzel volt eddig sem a problémám. -
julius666
addikt
válasz
Speeedfire #17 üzenetére
Pontosan.
Amúgy meg meg kell nézni, hogy a microsoftot itt nálunk euba milyen vígan perelgetik minden apró lóf@szért. Bele se merek gondolni, mi lenne hogyha bebizonyosodna a gugliról hogy nem úgy bánik a bizalmas adatokkal ahogy kéne.
Szóval addig biztos vagyok benne hogy nem lesz semmi probléma, amíg a politikusoknak karrierépítés és az ellenlábasok lobbijainak zsebtömő tevékenysége miatt érdekében fog állni az ilyesmi ellen a fellépés.
-
akom
őstag
válasz
Speeedfire #21 üzenetére
Hehe látom te is éjszakai bagoly vagy..
Csak nem nálatok is festik a lőteret ?
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Speeedfire #17 üzenetére
Én is így vagyok vele. Lehet tőlem mamut cég, de amit csinál, azt veszett jól csinálja, és ingyenes.. addig nincs gond semmivel. ;D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest