- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na igen.
Tökéletes védelem nincs.
De attól még megtehetem, amit tudok.
Az utcai kamerákkal nem tudok mit tenni. Ahogy a telefon cellaadataival sem. De mondjuk a GPS-t kikapcsolhatom rajta. (már amennyit ér, mert ki tudja, a háttérben mi fér hozzá).
A laptop kamerája is ilyen. Nem váltja meg a világot, ha letakarom, de ha nem használom, ne "bámuljon".
Visszatérve a központilag szabályozott dolgokra. Az nagyon nem zavar, hogy tudják, hol vagyok. Önvezető autó, utcai kamera, stb. belefér. A chip-elés viszont nem. Azt értelmes ember nem fogja hagyni. És nem azért, mert nyomon követhetnek, hanem mert nem vagyunk állatok.
Vékony a vonal a kényelem vs biztonság harcban, de azért tudni kell, hol a határ. -
ralfee106
tag
Ebben az egészben az a durva hogy ahogy olvastam az összes processzoruk sebezhető, szóval aki ezzel a tudattal nem szeretne együttélni akkor core2 ig visszamenőleg cserelje le a gépparkot, vagy ahol van ott tiltsa le a HT-t? Ipon meg egy üzlet, biztos nem fogynak úgy a készletek intel procikból biztos azért pusholják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest