- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nekem is konkrétan teljesen elég a 8 GB tárhely. Most is olyan 2-3 GB zenét hallgatok, de ez a késsőbbiekben se lesz szerintem máshogy. Tegyünk hozzá mondjuk még 1 GB-ot a képeknek és teljesen elvagyok. Úgyis telefont veszek nem fényképezőt.
Filmet én telefonon nem nézek, ha már filmre vetemedem akkor valami minőségi HD release-t otthon, nagymonitoron. De viszont elhiszem hogy ez sok embernek viszont kevés. Sokan néznek sorozatokat, sportműsort a telefonjukon, hát istenem, az ő dolguk, hogy mire használják. Nekem elég lesz de jobb lenne a bővíthetőség. Pl egy 8 GB plusz egy 32-es microSD már elég jól hangzik. -
8nemesis8
veterán
válasz
Quasi_modo #5 üzenetére
Iphone-ban is kibírható, ha nem minden szemetet tárol az ember rajta, nem lehet gond szerintem.
-
Ricardo
titán
Az én felhsználási szokásaimnak is bőven elég lenne a 8 giga,mégis azt mondom ez komoly hiba. Ebben a mezőnyben kevés a 8 giga (amiből nem egészen 7 marad.Ma már egyszerűen vicces hogy nincs bővítési lehetőség.
-
Styleboy
tag
Hát igen amit belinkeltél azzal már tényleg maximálisan elégedett lenne már a legtöbb ember ki kedveli az érintőkijelzőt. És szerintem a mai technikával már meg lehetne oldani, csak senki sem törekszik vele. Talán a HD2nél volt irányba véve. A megjelenése után elég sok gyártónak jelent meg olyan koncepciója amiben minimális káva vastagság volt,de végül se híre se hamva. Most ott tartunk mint a kameráknál. Minél nagyobb pixel a minőség nem sokat változot. És most a kis 5Mp kamerával már 720p videó míg 3ével ezelőtt 320x240.Na most a kijelzőket megnézzük, ahogy nő a kijelző a telefon is nő vele. Majd 2 év és a telefonok összemennek de a kijelző méret marad. Vagyis csak reménykedek. És ezért is rinyáltam hogy rossz irányba fejlődünk.
-
BiP
nagyúr
A milestone-ra tippeltem, az volt a legvalószínűbb.
Amúgy most már értem, mire utaltál. Hát én is jobban örülnék az olyan telóknak, ahol a keret csak minimális, a helykihasználás a lényeg. (pl. a Symbian^3-as koncepcióképeken lévő "telefon-illusztráció. Na, egy olyannak örülnék.) -
Styleboy
tag
Áhhhhh igyekeztem és nem volt időm ellenőrizni az előző hozzászólásom. A második link ez lene [link]
-
Styleboy
tag
Szia. Hát a milestone-ra gondoltam. Amúgy nem a kijelző mérettel van a bajom. Mert a Hd2 is átlagosnak tűnik a kezembe, mert igazai nagy kezem van művészi beütéssel( nem nagy virsli ujjak)Hanem a hely kihasznélat zavar a legjobban. A Hd 2 az etalon,csak ott az aksi meg az öregecske softver zavaró. A lényeg hogy már tart ott a technika, hogy alul és felül a káva 1,5cm legyen pl HD2. Én pl nagyon sok ideig a Toshiba K01et vártam, csak végül annak is megváltozott a kinézet. Erről [link] erre [link]
Hát taglalnom se kell van különbség. Csak itt a méretekre visszatérve a Hd2 120,5*67*11 4,3" kijelző
SGS 122,4*64,2*9,9 és 4" és most jön még ez a Win7es telegrács ami ugyan ugy 4"os kijelző csak magasság és szélesség terén is nőni fog. És nem csak 1mm-ert. Remélem érted mire gondolok már. De majd egyszer az én időm is eljön
Vagy ha már ekkora telokat gyártanak akor szerintem az akkumlátor mérete is nőhetne széleség és magaság tekintetében és akkor legalább az akku idő is nőne. -
BiP
nagyúr
Nem feltétlenül. Vannak csúcstelók, amik nagyok. De ha kisebb kell, akkor tudsz választani azokból is, mert csinálnak kistestvért is nekik. Galaxy 5, Galaxy 3, Xperia x10 mini, n97 mini, HTC HD mini, HTC Wildfire, stb.
A másik meg, hogy lehet, hogy nálad 3.7"-nél van a lélektani határ, de valakinek 4.0"-nál, valakinél meg 3.5"-nél. Akit nem zavar a méret, hadd vegyen HD2-t, Desire HD-t, Dell Streak-et (mini 5), ha neked meg nagy, akkor vegyél mondjuk Wave-et. Szóval van kínálat mindenből. Amúgy melyik telóra gondoltál ezekkel a méretekkel? Mert van egy csomó, ami elég hasonló. Desire Z, meg a motorola milestone 1-2, meg egy új
Motorola Defy - igaz, ez qwerty nélküli.Az is jól gazdálkodik a méretekkel. semmi sallang. -
Styleboy
tag
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele,mivel ez a telefon már hatalmas,mivel a SGSsem a kis méretéről híres.De ez odarakva mellé, hát :S:S:S:S:S:S:S. Hát elgondolkodtató milyen irányba fejlődik a mobil iparág. Mindenki csak rá akar kontrázni a másikra, és azt nem veszik észre, a használhatóság rovására megy. Szerintem egy okos telefon is lehetne szép és nem egy nagy tégla. Igaz az ésszerűség határán. Max 115x60x14. És ez maximum méretben mondom. Mert van r példa és ott van benne egy 3,7" kijelző és még bonuszként egy qwerty billentyüzet. ÉS még ot is lehetne lefaragni a magasságából. Lasan már ott tartunk hogy az a jobb telefon akinek nehezebb nagyobb mert abba több az anyag meg a kis mütyür.,de már hátitáskákban kell hordani:S:S
Ez csak egy vélemény,és csak azért született mert azt hittem hogy nem fognak nagyobb telefont csinálni,de hát sikerült.:S:S:S -
keIdor
titán
Na most vagy az lesz, hogy az USA-ban megint más lesz a neve, vagy ez csak az "ES" neve és hivatalosan HD7 lesz. Szerintem
egy és ugyanaz a kettő, ez alapján is. Mivel a rajzokon is ugyanez a hátlap van. De majd kiderül.
-
AS
félisten
Samsung Omnia 7 i8700 lesz a neve:
Wave és a Omnia 7 a képen: -
AS
félisten
Igen Wp7 menühöz Super Amoled kel
-
plus44
veterán
Asszem végül a Samu lesz a befutó, kell ide a jó kis SAmoled kijelző, hogy durván szép színeket kapjunk.
-
AS
félisten
Hiper szuper HTC HD3 is 8 gb-t al jön....
-
oO7
őstag
mondjuk egy olyan megoldást el tudnék képzelni, mint amilyen a mostani telefonomon van (corby
), hogy az akksi mellett van egy kis slot ahova lehet memóriát rakni, viszont ennek eltávolításához (meg persze behelyezéséhez is) el kell távolítani a hátlapot... ez olyan beépített is meg nem is...
-
virkir
veterán
Soha sem gondoltam volna, hogy egyszer egy telefonra (rendszerre) azt fogom mondani... akkor már inkább egy ájfon.
-
moonman
titán
ez csak a fájlrendszer működését írja le, ez világos, de eddig egyetlen készüléket sem láttam, ahol eltávolítható lenne a memóriakártya. nyilván nem akarják, hogy a hüjeuser összedöntse maga alatt a rendszert. így végeredményben kimondhatjuk, hogy WP7-nél nincs cserélhető memória.
-
passatgt
aktív tag
Az egész wp7 szögletes formára épül, erre ideraknak egy ovális telefon
gratula a tervezőnek büszke lehet magára -
AS
félisten
Nagyon gagyi lehet , legnépszerűbb okosteleon Galaxy S Wp7 változata.
Europa meg ezt kapja.
Ugyan ez mint a cikkben csak más a külsö. -
Integra
titán
nem csalódtam a samsungban most sem, igazi gagyi look ez is
-
oO7
őstag
jaigen... így érthető a problémafelvetés és mondjuk ezt is írtam
"én úgy tudom (és most hirtelen keresgélés után sem tudom megcáfolni magam), hogy ha van slot a telefonon akkor rakhatsz bele plussz memóriakártyát"ha én azt tudnám, hogy hol láttam... talán xda fórumon volt egy ilyen komolyabb leírás a rendszerről, de már most keresem neked
voila: Windows Phone 7 - The filesystem and how it is presented to the user
-
oO7
őstag
mint írtam, kb úgy támogatja, hogy a belső 8GB memória mellé ha beraksz egy 32GB -s memóriakártyát, akkor egybemossa és úgy fog tűnni mintha a telefon 40GB tárhellyel rendelkezne... és így egyben is fogja a rendszer kezelni... nem különbözteti meg hogy ez belső memória, az külső... így aztán ha a 32GB -os modul eltávolítása úgy fog érződni mintha a C meghajtódból hirtelen eltűnne random módon 30GB adat
szóval ha a memória bővítés a lényeg akkor támogatja a külső memóriakártyákat...
ha azt akarod elérni, hogy berakod, feltöltessz rá valamit majd kiveszed és használod a feltöltött adatokat valahol máshol, na ilyet nem lehet... -
Alwares
aktív tag
Hát majdnem ugyanúgy néz ki mint a Optimus 7, viszont abban 16 GB lesz ebben meg Amoled. Akkor úgyis ez lesz. Megvagyok én 4 GB-al is. Zene terén, filmet meg nézzen a faszom mobilon. Persze a végső döntő úgyis az ár lesz.
-
moonman
titán
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
nincs a felhővel semmi gond, ha ésszel használod - eszközök közti szinkronizációra, és tartasz belőle offline backup-ot. én is így csinálom, eddig csak hasznom származott belőle.
-
moonman
titán
a rendszer nem támogatja az eltávolítható médiákat. fájlkezelő sincs a rendszerben, így értelme se sok lenne. ezt már a MIX10-en elmondták.
nem lenne baj, ha a nyomorult hardveresek nem vennék kötelező jellegűnek a minimális követelményeket. LG érdekes módon bele tudott paszírozni egy 16-ost.
-
AS
félisten
Ez Amcsi only lesz, különben HTC WP7 telio is mind 8 gb-t memóriával jönnek.
-
oO7
őstag
najó, mégegyszer megkérdezem: honnan veszitek, hogy nem lehet plusz memóriakártyát belerakni ?
én úgy tudom (és most hirtelen keresgélés után sem tudom megcáfolni magam), hogy ha van slot a telefonon akkor rakhatsz bele plussz memóriakártyát, csak épp utána nem ajánlatos kivenni mert lényegében valami raid 0 szerű módon összefésüli a rendszer a rendelkezésre álló memóriát, és ha kiveszed a kivehetőt, akkor borul az egész bili és resetelheted a telefont...
ezenkívül a telefon belső memóriája is minimum 8GB...
és még ezen kívül a microsoft egyértelműen afelé próbálja terelgetni a történéseket, hogy a felhőben tárold a cuccaid... -
BiP
nagyúr
Ha nem lehet bővíteni, az tényleg gáz.
Mondjuk a kinek mennyi elég az meg eléggé egyéni dolog. Nekem mondjuk elég lenne (és nem is fizetnék a nagyobbért), de ezek szerint Neked/a Te igényeidnek meg kevés. Így tényleg nem szerencsés, hogy csak ennyi van benne.
De mindenképp nagy hiba a részükről. -
FRENK1988
veterán
Nemtudom de ez a szappantartó forma nem gyere be. Inkább kövesség a kistesó (i900) formáját.
Na ez a no memkari dolog kiverte e biztosítékot. -
Probber
őstag
Még ha nem is bővíthető, semmiképp nem mondanám kevésnek a 6.7GB-ot.
Egyébként szerintem pont úgy néz ki mint az LG Optimus 7. -
oO7
őstag
válasz
Quasi_modo #5 üzenetére
nem úgy volt, hogy lehet bele plussz memóriát rakni de akkor azt hozzámossa a belső memóriához ? mint a raid 0
-
keIdor
titán
válasz
Quasi_modo #2 üzenetére
Úgy tudom nincs memória kártya, mert WP7 nem engedi.
Tehát elvileg, ha nem tévedek van a 8GB gyári memória és nem bővítheted, gazdálkodj szépen azon... -
moonman
titán
6,7 GB free. fail.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged