- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Na most vagy az lesz, hogy az USA-ban megint más lesz a neve, vagy ez csak az "ES" neve és hivatalosan HD7 lesz. Szerintem
egy és ugyanaz a kettő, ez alapján is. Mivel a rajzokon is ugyanez a hátlap van. De majd kiderül.
-
oO7
őstag
mondjuk egy olyan megoldást el tudnék képzelni, mint amilyen a mostani telefonomon van (corby
), hogy az akksi mellett van egy kis slot ahova lehet memóriát rakni, viszont ennek eltávolításához (meg persze behelyezéséhez is) el kell távolítani a hátlapot... ez olyan beépített is meg nem is...
-
oO7
őstag
jaigen... így érthető a problémafelvetés és mondjuk ezt is írtam
"én úgy tudom (és most hirtelen keresgélés után sem tudom megcáfolni magam), hogy ha van slot a telefonon akkor rakhatsz bele plussz memóriakártyát"ha én azt tudnám, hogy hol láttam... talán xda fórumon volt egy ilyen komolyabb leírás a rendszerről, de már most keresem neked
voila: Windows Phone 7 - The filesystem and how it is presented to the user
-
oO7
őstag
mint írtam, kb úgy támogatja, hogy a belső 8GB memória mellé ha beraksz egy 32GB -s memóriakártyát, akkor egybemossa és úgy fog tűnni mintha a telefon 40GB tárhellyel rendelkezne... és így egyben is fogja a rendszer kezelni... nem különbözteti meg hogy ez belső memória, az külső... így aztán ha a 32GB -os modul eltávolítása úgy fog érződni mintha a C meghajtódból hirtelen eltűnne random módon 30GB adat
szóval ha a memória bővítés a lényeg akkor támogatja a külső memóriakártyákat...
ha azt akarod elérni, hogy berakod, feltöltessz rá valamit majd kiveszed és használod a feltöltött adatokat valahol máshol, na ilyet nem lehet... -
oO7
őstag
najó, mégegyszer megkérdezem: honnan veszitek, hogy nem lehet plusz memóriakártyát belerakni ?
én úgy tudom (és most hirtelen keresgélés után sem tudom megcáfolni magam), hogy ha van slot a telefonon akkor rakhatsz bele plussz memóriakártyát, csak épp utána nem ajánlatos kivenni mert lényegében valami raid 0 szerű módon összefésüli a rendszer a rendelkezésre álló memóriát, és ha kiveszed a kivehetőt, akkor borul az egész bili és resetelheted a telefont...
ezenkívül a telefon belső memóriája is minimum 8GB...
és még ezen kívül a microsoft egyértelműen afelé próbálja terelgetni a történéseket, hogy a felhőben tárold a cuccaid... -
BiP
nagyúr
Ha nem lehet bővíteni, az tényleg gáz.
Mondjuk a kinek mennyi elég az meg eléggé egyéni dolog. Nekem mondjuk elég lenne (és nem is fizetnék a nagyobbért), de ezek szerint Neked/a Te igényeidnek meg kevés. Így tényleg nem szerencsés, hogy csak ennyi van benne.
De mindenképp nagy hiba a részükről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest