- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
mondjuk egy olyan megoldást el tudnék képzelni, mint amilyen a mostani telefonomon van (corby
), hogy az akksi mellett van egy kis slot ahova lehet memóriát rakni, viszont ennek eltávolításához (meg persze behelyezéséhez is) el kell távolítani a hátlapot... ez olyan beépített is meg nem is...
-
oO7
őstag
jaigen... így érthető a problémafelvetés és mondjuk ezt is írtam
"én úgy tudom (és most hirtelen keresgélés után sem tudom megcáfolni magam), hogy ha van slot a telefonon akkor rakhatsz bele plussz memóriakártyát"ha én azt tudnám, hogy hol láttam... talán xda fórumon volt egy ilyen komolyabb leírás a rendszerről, de már most keresem neked
voila: Windows Phone 7 - The filesystem and how it is presented to the user
-
oO7
őstag
mint írtam, kb úgy támogatja, hogy a belső 8GB memória mellé ha beraksz egy 32GB -s memóriakártyát, akkor egybemossa és úgy fog tűnni mintha a telefon 40GB tárhellyel rendelkezne... és így egyben is fogja a rendszer kezelni... nem különbözteti meg hogy ez belső memória, az külső... így aztán ha a 32GB -os modul eltávolítása úgy fog érződni mintha a C meghajtódból hirtelen eltűnne random módon 30GB adat
szóval ha a memória bővítés a lényeg akkor támogatja a külső memóriakártyákat...
ha azt akarod elérni, hogy berakod, feltöltessz rá valamit majd kiveszed és használod a feltöltött adatokat valahol máshol, na ilyet nem lehet... -
oO7
őstag
najó, mégegyszer megkérdezem: honnan veszitek, hogy nem lehet plusz memóriakártyát belerakni ?
én úgy tudom (és most hirtelen keresgélés után sem tudom megcáfolni magam), hogy ha van slot a telefonon akkor rakhatsz bele plussz memóriakártyát, csak épp utána nem ajánlatos kivenni mert lényegében valami raid 0 szerű módon összefésüli a rendszer a rendelkezésre álló memóriát, és ha kiveszed a kivehetőt, akkor borul az egész bili és resetelheted a telefont...
ezenkívül a telefon belső memóriája is minimum 8GB...
és még ezen kívül a microsoft egyértelműen afelé próbálja terelgetni a történéseket, hogy a felhőben tárold a cuccaid... -
oO7
őstag
válasz
Quasi_modo #5 üzenetére
nem úgy volt, hogy lehet bele plussz memóriát rakni de akkor azt hozzámossa a belső memóriához ? mint a raid 0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest