- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
A milestone-ra tippeltem, az volt a legvalószínűbb.
Amúgy most már értem, mire utaltál. Hát én is jobban örülnék az olyan telóknak, ahol a keret csak minimális, a helykihasználás a lényeg. (pl. a Symbian^3-as koncepcióképeken lévő "telefon-illusztráció. Na, egy olyannak örülnék.) -
BiP
nagyúr
Nem feltétlenül. Vannak csúcstelók, amik nagyok. De ha kisebb kell, akkor tudsz választani azokból is, mert csinálnak kistestvért is nekik. Galaxy 5, Galaxy 3, Xperia x10 mini, n97 mini, HTC HD mini, HTC Wildfire, stb.
A másik meg, hogy lehet, hogy nálad 3.7"-nél van a lélektani határ, de valakinek 4.0"-nál, valakinél meg 3.5"-nél. Akit nem zavar a méret, hadd vegyen HD2-t, Desire HD-t, Dell Streak-et (mini 5), ha neked meg nagy, akkor vegyél mondjuk Wave-et. Szóval van kínálat mindenből. Amúgy melyik telóra gondoltál ezekkel a méretekkel? Mert van egy csomó, ami elég hasonló. Desire Z, meg a motorola milestone 1-2, meg egy új
Motorola Defy - igaz, ez qwerty nélküli.Az is jól gazdálkodik a méretekkel. semmi sallang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest