- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleboy
tag
Hát igen amit belinkeltél azzal már tényleg maximálisan elégedett lenne már a legtöbb ember ki kedveli az érintőkijelzőt. És szerintem a mai technikával már meg lehetne oldani, csak senki sem törekszik vele. Talán a HD2nél volt irányba véve. A megjelenése után elég sok gyártónak jelent meg olyan koncepciója amiben minimális káva vastagság volt,de végül se híre se hamva. Most ott tartunk mint a kameráknál. Minél nagyobb pixel a minőség nem sokat változot. És most a kis 5Mp kamerával már 720p videó míg 3ével ezelőtt 320x240.Na most a kijelzőket megnézzük, ahogy nő a kijelző a telefon is nő vele. Majd 2 év és a telefonok összemennek de a kijelző méret marad. Vagyis csak reménykedek. És ezért is rinyáltam hogy rossz irányba fejlődünk.
-
Styleboy
tag
Szia. Hát a milestone-ra gondoltam. Amúgy nem a kijelző mérettel van a bajom. Mert a Hd2 is átlagosnak tűnik a kezembe, mert igazai nagy kezem van művészi beütéssel( nem nagy virsli ujjak)Hanem a hely kihasznélat zavar a legjobban. A Hd 2 az etalon,csak ott az aksi meg az öregecske softver zavaró. A lényeg hogy már tart ott a technika, hogy alul és felül a káva 1,5cm legyen pl HD2. Én pl nagyon sok ideig a Toshiba K01et vártam, csak végül annak is megváltozott a kinézet. Erről [link] erre [link]
Hát taglalnom se kell van különbség. Csak itt a méretekre visszatérve a Hd2 120,5*67*11 4,3" kijelző
SGS 122,4*64,2*9,9 és 4" és most jön még ez a Win7es telegrács ami ugyan ugy 4"os kijelző csak magasság és szélesség terén is nőni fog. És nem csak 1mm-ert. Remélem érted mire gondolok már. De majd egyszer az én időm is eljön
Vagy ha már ekkora telokat gyártanak akor szerintem az akkumlátor mérete is nőhetne széleség és magaság tekintetében és akkor legalább az akku idő is nőne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest