Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Styleboy

tag

válasz BiP #49 üzenetére

Hát igen amit belinkeltél azzal már tényleg maximálisan elégedett lenne már a legtöbb ember ki kedveli az érintőkijelzőt. És szerintem a mai technikával már meg lehetne oldani, csak senki sem törekszik vele. Talán a HD2nél volt irányba véve. A megjelenése után elég sok gyártónak jelent meg olyan koncepciója amiben minimális káva vastagság volt,de végül se híre se hamva. Most ott tartunk mint a kameráknál. Minél nagyobb pixel a minőség nem sokat változot. És most a kis 5Mp kamerával már 720p videó míg 3ével ezelőtt 320x240.Na most a kijelzőket megnézzük, ahogy nő a kijelző a telefon is nő vele. Majd 2 év és a telefonok összemennek de a kijelző méret marad. Vagyis csak reménykedek. És ezért is rinyáltam hogy rossz irányba fejlődünk.

• Styleboy

tag

Áhhhhh igyekeztem és nem volt időm ellenőrizni az előző hozzászólásom. A második link ez lene [link]

• Styleboy

tag

válasz BiP #46 üzenetére

Szia. Hát a milestone-ra gondoltam. Amúgy nem a kijelző mérettel van a bajom. Mert a Hd2 is átlagosnak tűnik a kezembe, mert igazai nagy kezem van művészi beütéssel( nem nagy virsli ujjak)Hanem a hely kihasznélat zavar a legjobban. A Hd 2 az etalon,csak ott az aksi meg az öregecske softver zavaró. A lényeg hogy már tart ott a technika, hogy alul és felül a káva 1,5cm legyen pl HD2. Én pl nagyon sok ideig a Toshiba K01et vártam, csak végül annak is megváltozott a kinézet. Erről [link] erre [link]
    Hát taglalnom se kell van különbség. Csak itt a méretekre visszatérve a Hd2 120,5*67*11 4,3" kijelző
    SGS 122,4*64,2*9,9 és 4" és most jön még ez a Win7es telegrács ami ugyan ugy 4"os kijelző csak magasság és szélesség terén is nőni fog. És nem csak 1mm-ert. Remélem érted mire gondolok már. De majd egyszer az én időm is eljön:D:D
    Vagy ha már ekkora telokat gyártanak akor szerintem az akkumlátor mérete is nőhetne széleség és magaság tekintetében és akkor legalább az akku idő is nőne.

• Styleboy

tag

Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele,mivel ez a telefon már hatalmas,mivel a SGSsem a kis méretéről híres.De ez odarakva mellé, hát :S:S:S:S:S:S:S. Hát elgondolkodtató milyen irányba fejlődik a mobil iparág. Mindenki csak rá akar kontrázni a másikra, és azt nem veszik észre, a használhatóság rovására megy. Szerintem egy okos telefon is lehetne szép és nem egy nagy tégla. Igaz az ésszerűség határán. Max 115x60x14. És ez maximum méretben mondom. Mert van r példa és ott van benne egy 3,7" kijelző és még bonuszként egy qwerty billentyüzet. ÉS még ot is lehetne lefaragni a magasságából. Lasan már ott tartunk hogy az a jobb telefon akinek nehezebb nagyobb mert abba több az anyag meg a kis mütyür.,de már hátitáskákban kell hordani:S:S
    Ez csak egy vélemény,és csak azért született mert azt hittem hogy nem fognak nagyobb telefont csinálni,de hát sikerült.:S:S:S

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés