- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
A milestone-ra tippeltem, az volt a legvalószínűbb.
Amúgy most már értem, mire utaltál. Hát én is jobban örülnék az olyan telóknak, ahol a keret csak minimális, a helykihasználás a lényeg. (pl. a Symbian^3-as koncepcióképeken lévő "telefon-illusztráció. Na, egy olyannak örülnék.) -
BiP
nagyúr
Nem feltétlenül. Vannak csúcstelók, amik nagyok. De ha kisebb kell, akkor tudsz választani azokból is, mert csinálnak kistestvért is nekik. Galaxy 5, Galaxy 3, Xperia x10 mini, n97 mini, HTC HD mini, HTC Wildfire, stb.
A másik meg, hogy lehet, hogy nálad 3.7"-nél van a lélektani határ, de valakinek 4.0"-nál, valakinél meg 3.5"-nél. Akit nem zavar a méret, hadd vegyen HD2-t, Desire HD-t, Dell Streak-et (mini 5), ha neked meg nagy, akkor vegyél mondjuk Wave-et. Szóval van kínálat mindenből. Amúgy melyik telóra gondoltál ezekkel a méretekkel? Mert van egy csomó, ami elég hasonló. Desire Z, meg a motorola milestone 1-2, meg egy új
Motorola Defy - igaz, ez qwerty nélküli.Az is jól gazdálkodik a méretekkel. semmi sallang. -
BiP
nagyúr
Ha nem lehet bővíteni, az tényleg gáz.
Mondjuk a kinek mennyi elég az meg eléggé egyéni dolog. Nekem mondjuk elég lenne (és nem is fizetnék a nagyobbért), de ezek szerint Neked/a Te igényeidnek meg kevés. Így tényleg nem szerencsés, hogy csak ennyi van benne.
De mindenképp nagy hiba a részükről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest