- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
littlelion21 #106 üzenetére
5 centivel magasabbOK, 5 mm-el magasabb, viszont tényleg sokkal vékonyabb, habár az S2-nél nem sokkal, de nekem már az is kényelmetlen. Ez a káva nélküliség meg új dolog, szerintem érthető, ha nem tudom elképzelni, hogy hogyan oldanám meg, hogy ne érjek hozzá mindig, talán simán megy majd, talán nem, nem tudom.
De ami a lényeg, hogyha a jelenlegi adatok alapján adják majd ki, nem is fogom megtudni, mert ez engem elijeszt, és ahogy olvasom, nem vagyok vele egyedül. Szerintem ez nem jó koncepció, és fejlődési irány. Egyre vékonyabb telefon, egyre nagyobb kijelző, az akksi pedig bír majd fél napot.
-
randras
veterán
De érdekel, hogy hova vezet ez!
Ha ez lesz az új divat, előbb-utóbb a HTC is bevezeti, és érdekel, hogy az új kijelző-technológiával jön-e valamilyen új szoftveres megoldás, ami kezeli az esetleges véletlen érintéseket a kijelző jobb és bal oldalán, mert hogy lesznek ilyenek, az tuti.
-
randras
veterán
válasz
littlelion21 #45 üzenetére
5 centivel magasabb az EVO 3D-m nél, viszont keskenyebb, és sokkal vékonyabb. Szerintem marha kényelmetlen lehet egy ilyen vékony telefon ekkora méretben, és ha a kijelző is káva nélküli lesz, komolyan nem értem hogy lehet ezt majd értelmesen használni. Hogy fogod megfogni, hogy ne érints meg valamit a kijelző szélén?
-
randras
veterán
Hejj-hejj, nagyon fasza, meg minden, az akksi is viszonylag rendben van (habár nem egy Motorola szint), de ez a méret...
Két bajom van vele, az egyik, hogy Samsung, a másik pedig ez a marha nagy tepsi... néha már a 4.3 is túl nagy nekem, pedig elég nagy kezem van, akkor ez milyen lehet? Ezen komolyan telefonálni fog valaki, odatartja majd a füléhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest