- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Nem tudom, annál talán feltűnne valakinek, hogy hátul is van egy kis kijelző, amúgy semmi extra. Régebben figyeltem mi van az embereknél és a legtöbbnél tudtam ránézésre milyen típus, jó volt látni egy-egy ritkább darabot. Ma már nem teszem, túl egyformák lettek külsőleg a mobilok.
Volt rengeteg telefonom, olcsóbb és drágább, egyetlen volt amit sokan kiszúrtak, egy Xiaomi Max 3. Egy tök átlagos alsó-közepes telefon, az is csak azért, mert az átlagnál valamivel nagyobb volt. Illetve talán még a legelső Huawei Mate ugyanezért.
A Fold 2 fél év alatt egy haveromnak tűnt fel kb a 10. alkalommal, amúgy senki még csak egy pillantást sem vetett rá. És ez jól van így, magamnak vettem, nem azért, hogy mutogassam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest