- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Nem tudom, annál talán feltűnne valakinek, hogy hátul is van egy kis kijelző, amúgy semmi extra. Régebben figyeltem mi van az embereknél és a legtöbbnél tudtam ránézésre milyen típus, jó volt látni egy-egy ritkább darabot. Ma már nem teszem, túl egyformák lettek külsőleg a mobilok.
Volt rengeteg telefonom, olcsóbb és drágább, egyetlen volt amit sokan kiszúrtak, egy Xiaomi Max 3. Egy tök átlagos alsó-közepes telefon, az is csak azért, mert az átlagnál valamivel nagyobb volt. Illetve talán még a legelső Huawei Mate ugyanezért.
A Fold 2 fél év alatt egy haveromnak tűnt fel kb a 10. alkalommal, amúgy senki még csak egy pillantást sem vetett rá. És ez jól van így, magamnak vettem, nem azért, hogy mutogassam. -
Vig Zsolt
tag
Valakinek biztos tetszik...Elég sérülékeny ,drága stb...
-
jacis
nagyúr
Honor = Huawei 2.0 = kínai = hazudik
-
prolad
addikt
Szóval egy Mate X2 GMS támogatással és nagy eséllyel kesvezőbb árral? Jöhet.
-
hogabesz
aktív tag
Nyilván ízlések és pofonok, de én még mindig nem értem mitől népszerűek ezek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest