Újabb forrás szerint készül hajlítható Honor

Kívül 6,5, belül 8"-es panelt kínálhat a BOE jóvoltából.

Hirdetés

Szétváltak ugyan a Huawei és a Honor útjai, így az utóbbi független szereplőként hamarosan ismét Google csomaggal dobhat piacra készülékeket Kínán kívül, ám egy-egy termékciklus fejlesztése akár többéves folyamat is lehet, így nem csoda, hogy a Honor 50 dupla tárcsás kameraszettje hasonlít a Huawei P50-ére.

A Galaxy Z Fold2 a Mate X2 társaságában
Egyre népszerűbbek a hajlítható mobilok: a Galaxy Z Fold2 a Mate X2 társaságában [+]

Újabb bizonyíték lehet a máig kitartó alapokra a hajlítható képernyős Honor mobil/tablet hibrid, amely 8"-es belső és 6,5"-es külső panellel meglehetősen hasonló méretű és formájú lehet, mint a Huawei Mate X2, amely 8 és 6,45"-es OLED megjelenítőket kínált. Egyébként, ha kellő időben indult a fejlesztés, jogi oldalról alighanem használhatja a Honor a korábbi anyacég által összehozott formát, sőt: a BOE is maradhat az összecsukható kijelző beszállítója.


A Mate X2 8"-es panelje szétnyitva [+]

Az utolsó simításokat azonban már biztosan a Honor végzi, ez pedig a Google-csomagot is garantálhatja, mindjárt vonzóbbá téve a méregdrága ajánlatot. Persze a nevezett különlegesség egyelőre csak pletykaszinten létezik, így nincs garancia, hogy valóban végfelhasználói termék lesz.

Előzmények

Hirdetés