Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomyyy93
tag
ne érts félre, én nem vitázom, csupán felvilágosítást céljából írtam ide
és még 1 valamit nem értek.. ha az 5is olyan bivaly jó volt.. akkor minek a 6? vagy az 5ről 6ra váltás ilyen 'miért ne?' alapon működik? "vegyük meg.. miért? mert miért ne.."
és arra leszek még kíváncsi, hogy a 6 milyen újdonságot hoz, ami az elődjében nincsés ez a samu fanoknak is szól.. galaxy s4, s5..
-
Stauffenberg
nagyúr
Meg hát tudod, az egy füllel és farokkal rendelkező érv, hogy ha valami drága, akkor az szar, meg különben is a krva anyját.
Egyébként meg az Androidos csúcsmobilok is pont annyira drágák, hogy ez már kicsit olyan, mint azon vitatkozni, hogy hülyeség-e 25 milliós BMW-t venni egy 20 milliós Audival szemben, hiszen aki 25 millát költ egy autóra az egy büdös gyökér, de aki csak 20 milliót az jó vásárt csinál.
(#82) Tomyyy93: Már ne haragudj, de a OnePlus One csúcshardvert ad 299 dollárért, kiváló képernyővel, speciális anyagból készült házzal, jó kamerával. Akkor nekem ne mondja senki, hogy egy két és félszer ennyibe kerülő Samsung, HTC vagy Sony annyival okosabb választás, mint egy iPhone. Rohadt nagy mítosz, hogy az iPhone az egyedüli túlárazott cucc a piacon, miközben az Androidos csúcsvasak is közel akkora haszonkulccsal jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest