- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Quasi_modo #212 üzenetére
Ja innováció manapság csak nyomokban van, vagy még úgy sem. Viszont látni kell, hogy valóban innovatívnak nehéz lenni, és sok esetben hosszú időszak van két innovációnak nevezhető dolog között. Valahogy az almától autómatice elvárt ez minden évben. Ez is érdekes amúgy.
Amúgy ha zafir üveggel jönnek talán érthető is az áremelés.
-
Cyberpunk
félisten
Nem értem miért zavar az ár. Az Apple saját árszabása szerint dolgozik, ez van, nem ők tehetnek arról, hogy alacsonyak a fizetések nálunk! Tipikus troll érveid vannak, keresel valamit, amivel aztán jól lehet érvelni a márka ellen, jelen esetben az ár az. Megértem, hogy frusztrál, de miért csak az Apple-t emeled ki? szerintem miden mobil túl drága 150k felett, és sokszor még ez alatt sem érik meg az árukat.
Amúgy sajnos nem anyagköltség áron árulják őket, akkor egy szifon sem lenne túl drága.
Az ár segítek ezeken a dolgokon múlik, fejlesztési költségek, anyagköltség, gyártási költségek, marketing, logisztika, helyi adók, és nem utolsó sorban a gyártó haszna. Tetszik vagy nem ez van. Van másik!
-
Cyberpunk
félisten
Ez az Apple, az Apple termékek mindig magasan vannak árazva, és tartják is azt. Persze nézőpont kérdése az a magas ár a mi szemünkkel magas, nyugatabbra nem probléma. Egyébként egy készülék ára több tényezőn múlik, a hazai árat köszönd a helyi adóknak!
Amúgy meg nagyon erőltetett a troll szöveged, és hülyeségbe kötsz bele. Kinek mi a drága ugyebár.
Felár, mihez képest felár? Ár vagy felár, tudod mi a különbség? Kétlem.
-
Cyberpunk
félisten
Hányszor kell még elmondani nektek, hogy az a két magos SoC pariban van a 4 magos csodákkal? Ráadásul ugye 64 bit, nem mellesleg tavalyi fejlesztésről van még szó, idén lesz új SoC! RAM meg minek 4GB, ha a rendszer tud gazdálkodni vele, és nem eszik x száz megát egy app? Az Android egy erőforrás pazarló rendszer, ez pedig tény!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Janez0085 #156 üzenetére
Á inkább nem írok semmit. Vagy még is. Nagyon, nagyon rosszul hiszed, vagy pedig körül vagy véve csomó idiótával. Bár szerintem csak utálod a márkát, és beakarod magyarázni, hogy miért szar, mert szar emberek veszik szerinted. Komoly gondjaid lehetnek, ha készülék vásárlási szokások alapján listázod az embereket. Haha lol!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Stauffenberg #94 üzenetére
Én most csak független árakkal gondolkodtam, de igazad van a szolgáltatók már más megközelítésbe helyezik a dolgokat. Főleg nyugatabbra.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Luck Dragon #90 üzenetére
Ez az új technológia, most szabadalmaztatom.
Tomyyy93: ja érthető, nálam a felső határ 150 ezer, többért már nem éri meg venni, inkább vár az ember egy kicsit. Jó ez Apple terméknél lehet 3/4-1 év is.
A többinél az a jó, hogy meredekebben zuhan az ár.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
galaxys80 #51 üzenetére
Így van ugyan úgy megvan a fanatikus réteg minden készüléknél, és egyéb népszerű termék márkánál. Ezt álltalában elfelejtik megemlíteni azok, akik ezzel érvelnek az iPhone ellen. Érvelési hiba, kár, hogy nem tűnik fel, pedig szerintem már ezerszer le lett írva, de mindig idetéved valaki.
-
Cyberpunk
félisten
Jó lesz, de a forma még mindig nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest