- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az szerintem elírás, nem kellhet neki több RAM, hanem több "memória", mert sokan ezt a szót használják a tárhelyre, és ez félreértésre ad okot, meg félrefordításra. Az van ugye, hogy az ART az nem JIT fordító, hanem telepíéskor fordítja le a kódot, és tárolja a telefonon, hogy amikor betöltődik, akkor csak olvasni kelljen, ezért több tárhelyet foglal, mert midenn ott lesz lefordítve, míg Dalviknál futás közben fordult a kód.
-
törölt tag
Mi bajod volt vele? Én szinte végig azt használtam már 4.4 alatt, és nem voltak vele gondjaim (illetve eleinte még párszor egy-két kínai app összeomlott miatta, de már olyan január magasságában azt is javították). Egyedül azért nem jó, mert sokkal tovább tart egy frissítés után újra leforgatni az appokat, de amúgy szerintem jó.
-
törölt tag
válasz
Krugszvele #27 üzenetére
Igen, én azon szoktam kiakadni, amikor meglátok egy 2.x értesítéseket meg pop-up ablakokat küldözgető appot, az valami hihetetlen, hogy egy manapság akrban tartott szoftvernél ennyire igénytelen legyen a fejlesztő, pedig funkcionalitásban gyakran ezek is teljesen jók.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami merészebb UI reform, de azt hiszem nem nagyon. Bár az 5.0-t már vagy 2 éve tologatják, szóval előbb utóbb azért ideje lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest