- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Az egyetlen dolog ami igazán az ms mellett szól, az a formátuma. Régen szerzett magának egy piacot, ahova egyszerűen azért nehéz belépni, mert az ms saját formátumaiban készültek régebbi dokumentumok, ez pedig megveteti az új változatot is a csapdába esett áldozattal.
Igazából ez az az eset, amikor nem az alapján választasz terméket hogy mi az ami igazán jó neked, hanem csak kényszerű lépéseket teszel. A LO -val egyik legnagyobb ellenérv mindig az szokott lenni hogy "dehát akkó mi lesz a doc, docx, ooxml fájlokkal?"....
Ennyi, és nem több.
Én a magam részéről pdf párti vagyok, ott tök mindegy mivel hoztam létre az állományt, azt majd meg tudja nézni akinek meg kell.
Ha másnak is bele kell tudni szerkeszteni, ott is megoldható hogy a régi állományokat átalakítják amíg lehet, az újakat meg már nem olyan formátumban hozzák létre. Ésszel meg lehet szabadulni ms -től, ha nincs igazán szükség a termékére. Persze akinek milliónyi vb makró kell, és ezt ismeri csak, annak nincs választása ezután sem, de nem hiszem hogy ez a jelenlegi felhasználói bázis túlzottan nagy részére lenne igaz. -
attila9988
őstag
Na mit nem tudsz megcsinálni vele?
Nekem azon kívül hogy a writer ugyanolyan hányinger kinézetet tud csak produkálni mint az ms word, valamint hogy ugyanolyan kezelhetetlenné is válhat 10 oldalnál hosszabb doksiknál, semmi gond nincs vele.
Egyedül az visual basic makrókkal akadhatnak gondjaid, mással nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest