- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
attila9988 #45 üzenetére
Az egyetlen dolog ami igazán az ms mellett szól, az a formátuma.
Nana. A többiek által feldobott bugosságot meg tudom erősíteni én is, emellett lassabb is mint az MSO, illetve sok területen igen, butább és kényelmetlenebb. Persze nyilván cserébe ingyenes és ennél fogva komoly alternatíva, én is ezt használom itthon illetve melóhelyen (ott mondjuk csak azért mert linuxra nincs más
), jellemzően elég is (legalábbis ami kell azt el tudom rajta intézni), de azért egy MSO 2007+ funkcionalitásban és kényelemben csúnyán el tudja verni.
Persze érezhető a javulás, főleg a "szakadás" óta, az LO 4-es verziói pl. határozottan kevésbé lomhák és problémásak mint a 3-as széria, de azért még nagyon van hova fejlődni.
Aztán hogy a piaci elterjedtség miért olyan amilyen az más kérdés, a gyakorlatban gyakran nem az észérvek vezérlik az okokat és okozatokat. Csak azért ne próbáljuk már az LO/OO-t úgy beállítani, mintha kizárólag a MS disznóságai miatt tartana ott, ahol.
Persze akinek milliónyi vb makró kell, és ezt ismeri csak, annak nincs választása ezután sem
Az egészben a vicc, hogy nem csak hogy tróger dolog ez az egész makrózás, de LO/OO alatt is van, csak pythonnal, ami azért mégsem VB (mondjuk az API-kat nem ismerem, még sosem használtam, azon nyilván sok múlik).
-
válasz
attila9988 #35 üzenetére
Ismétlődések eltávolítása?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest