- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Phoenixres #17 üzenetére
8K-ban, aha...
-
Dr. Akula
félisten
Egyszerűbb lenne ha csak hotfixeket adnának ki, úgyis 1-2 nappal követik mindig a WHQL-t...
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Phoenixres #17 üzenetére
Csatlakozom, végre úgy állítom a grafikát kifagyás nélkül ahogy nekem tetszik.
-
Phoenixres
tag
Nekem megoldotta a forza 7 összeomlást az új hotfix driver. Elsőnek nálam az volt a megoldás hogy 60 fps limit, és recommenned beálltás presettel igy nem nagyon dobott ki , de ha hozzányultam a beálltásokhoz, akkor fagyott. Most már nem fagy 8k-ban 8x aa-val is 70 75 fps el fut.
-
lo_jo
senior tag
A böngészők sem állnak meg egy verzión, lehetetlen elvárni, hogy a vga driver 0. másodperctől hibátlanul kezeljen minden egyes böngésző minden egyes videó/stream platformon használt megoldását. A több monitor + gsync pedig önmagában egy akkora kombinációt ad az összes kompatibilis monitorral és beállításokkal, hogy nagyjából tesztelhetetlen.
-
muxi-muxi
senior tag
Hát a Forza miatt már kellett egy hotfix. A bajaim a 3000-es szériához való driverrel kezdődtek. Nem voltam benne biztos, de most már kiváncsi vagyok, omlik-e még össze. A Motorsport 7 patchelését kb két éve befejezték, gyanús is volt, hogy összeokádja magát.
Hasznos tanácsok a FM7-hez, a hivatalos fórum szerint a következő programokkal hajlamos összeveszni:
-Ryzen Master (hurrá, Ryzenem van)
-MSI Afterburner (szuper, monitorozni hogy fogok?)
-Logitech G-Hub (az egérkém egy G203, még jobb)
Tartós összeomlás esettén segíthet:
-az applikáció resetelése (gugli a barátunk)
-Windows Store resetelése (dettó) -
Bounti
aktív tag
Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Képzeld úgy, mintha egy receptkönyvet írnanak újra. Van, hogy a recept változik, és kiderül, hogy nem jó, de van, hogy másfajta lisztet lehet már csak kapni, és csodálkozol, hogy nem kel meg a tészta...
Tudom, hülye példa, de egyszerűen már olyan bonyolultak a vezérlők, az oprendszerek, a programok amik használják, hogy egész egyszerűen képtelenség úgy megírni, hogy ne legyen hiba, vagy mire megírják az változik ami használná.
Mielőtt elbeszelnénk egymás mellett, ez nekem sem tetszik, viszont a gálám kijön már attól, hogy mást nem lehet olvasni egy driver vagy windows frissítés alatt, csak hogy "sz*r". Engem is a halálba idegesít néhány probléma, aztán vagy rájövök, hogy én voltam béna, vagy megvárom a javítást, és ugye nekünk ezerszer könnyebb dolgunk van, mert google keresés, és láthatod, hogy mások is belefutottak ugyanabba a hibába, nem úgy mint régen...
-
-
mcs
veterán
Ezeket a hibajelenségeket olvasva most már teljesen mindegy, hogy Radeont vagy GeForceot választ az ember. Mindkettőhöz siralmas drivereket írnak a fejlesztőik, és hetente jönnek a hotfixek.
-
MaraTóni
tag
Turinghoz 452.06 tökéletes nálam (RTX 2080).
Ezekkel az újakkal inkább csak 30-as széria tulajok próbálkozzanak szerintem...
esetleg majd a Cyberpunkhoz optimalizáttal megpróbálkozok mikor itt lesz az ideje, de szerintem nv-nél jelenleg a priorítás az Ampere. -
GreatL
őstag
Most az a Physix új verzió tulajdonképpen? Megnéztem, nem... akkor miért érdekes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest