Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

Hát ez a modd nem is tudom, ha mondjuk a két különálló gép összekapcsolható lenne majd szétszedhető egy mozdulattal akkor még azt mondanám hogy van értelme de így.... Mi van a lan party után? Vagy otthon is egymás mellett van a két gép?
    Ahogy valaki mondta hogy igencsak hegesztő trafó a külső de szerintem ha nagyon keresgélnék a neten találnék abból is szebbet, nem egy szépség.

Lassan, így több hónap(ahogy jönnek rendszeresen ezek a háza) után ki merem jelenteni hogy akik ilyen cnc és még kitudja milyen komoly gépeket használnak azok lehet túl (hát ez elég csúnya lesz de nem tudom máshogy kifejezni) szakmunkás típusú emberek és nem sok szépérzékkel rendelkeznek. Sajnos ritkán párosul a tudás az elérhető gépek és a kifinomult dizájn érzék egy ember. Mert vagy van hozzá érzéke csak nincs tudása a gépekhez és nem is jut hozzájuk=nem csinál házat vagy belefog és nem tudja kivitelezni az elképzeléseit vagy tudja kezelni a gépeket a munkahelyén ingyen használhatja is, de aztán valami ilyen baltával vágott dizájn lesz a vége mint ennek itt és itt a belsővel ne gyertek mert ahhoz csak egy lyuk kell hogy eltűnjenek a kábelek és rendezetten nézzen ki a plexi mögött a gépbelső.

Új hozzászólás Aktív témák